Yaprak Biti

Alpcim

Yumurta
Üye
Karıncaların outworldüne bitki koyup üstüne de yaprak biti koyarsak bitlere ilgilenirler mi? Yoksa mite falan mı basar?

Seyahatname

Yumurta
Üye
Waow çılgın dostum kolonide kaç işçi var ve major varmı ?

Alpcim

Yumurta
Üye
Waow çılgın dostum kolonide kaç işçi var ve major varmı ?
Daha yeni başladım ve ilk yumurtalar haziran-temmuz gibi çıkacak büyük ihtimalle. Yani daha işcim yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni başladım ve ilk yumurtalar haziran-temmuz gibi çıkacak büyük ihtimalle. Yani daha işcim yok.
Ama formicarium ve outworld hazırlayıp duruyorum. Ona göre doğal bitki koymayı düşünüyorum da.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Karıncaların outworldüne bitki koyup üstüne de yaprak biti koyarsak bitlere ilgilenirler mi? Yoksa mite falan mı basar?
Sadece tapinoma gibi bazı cinslerde nadiren karbonhidrat için yaprak bitlerinden yararlanan karıncalar vardır. Karbonhidratı karıncalara bir çok farklı yoldan sağlaya bilirsiniz bal, şeker, tohum gibi sağlıklı birçok yöntem varken yaprak biti ile uğraşmanıza hiç gerek yok.

Alpcim

Yumurta
Üye
Sadece tapinoma gibi bazı cinslerde nadiren karbonhidrat için yaprak bitlerinden yararlanan karıncalar vardır. Karbonhidratı karıncalara bir çok farklı yoldan sağlaya bilirsiniz bal, şeker, tohum gibi sağlıklı birçok yöntem varken yaprak biti ile uğraşmanıza hiç gerek yok.
yok biliyorum sağ ol ben zaten bu konuyu balkonda yaprak bitlerini besleyen karıncaları gördüğüm için açmıştım .

efe1320

Yumurta
Üye
Yaprak biti derken küçük yeşil böceklermi