eklemen gerekmıyor tercıh meselesı ben işçi eklemeyıp basarılısonuc elde eden hobıcıler tanıdımEkli dosyayı görüntüle 38710Ekli dosyayı görüntüle 38711
kraliçeye işçi eklemek gerekiyormuş galiba bu türde cataglyphis türü bir işçi midir ve kaç tane eklemem gerekiyor
Bu formica cinsi işçi cataglyphis değilEkli dosyayı görüntüle 38710Ekli dosyayı görüntüle 38711
kraliçeye işçi eklemek gerekiyormuş galiba bu türde cataglyphis türü bir işçi midir ve kaç tane eklemem gerekiyor
İşçi eklememek işinizi zorlaştırmaktan başka hiçbir şeye yaramaz...eklemen gerekmıyor tercıh meselesı ben işçi eklemeyıp basarılısonuc elde eden hobıcıler tanıdım
birde bu hobıde yenıysenız bu tür başlangıç için uygun degıldır .)
haklısınız hocam ancak eklemeden basarılı olanları duydum (kendım deneyımlemedım ıscı eklemeden)İşçi eklememek işinizi zorlaştırmaktan başka hiçbir şeye yaramaz...
1 Saat falan sonra cataglyphis türü bir major buldum 8 saat farklı tüplerde kaldılar biraz önce birleştirdim kraliçe gözlemlediğim kadarı ile majoru besledi her şey olumlu görünüyor umarım koloni büyük popülasyonlara ulaşılır.Zamanını ayıran herkese teşekkür ederimBu formica cinsi işçi cataglyphis değil
Outword bağlanırsa çok daha iyi olabilir hareketli bir cins hareket etmesi lazım tüp içinde dar bir alanları oluyor1 Saat falan sonra cataglyphis türü bir major buldum 8 saat farklı tüplerde kaldılar biraz önce birleştirdim kraliçe gözlemlediğim kadarı ile majoru besledi her şey olumlu görünüyor umarım koloni büyük popülasyonlara ulaşılır.Zamanını ayıran herkese teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 38769Ekli dosyayı görüntüle 38770
Katılıyorum, zaten major işçileri besleyenler yine minor işçiler değil miHocam Minor işçi işinizi daha iyi görecektir Minor bulmaya çalışın
İnternetten siparişini verdim pazartesi elime ulaşmış olurOutword bağlanırsa çok daha iyi olabilir hareketli bir cins hareket etmesi lazım tüp içinde dar bir alanları oluyor
8 tane falan cataplyphis buldum 4’ü işçi 4’ü majordu 2 tane kraliçem var ikisinede 2 işçi 1 major koydum kabullendiler outworld bi gelse diğer majorlarıda koyucamHocam Minor işçi işinizi daha iyi görecektir Minor bulmaya çalışın
Major de işçi sınıfında hocam8 tane falan cataplyphis buldum 4’ü işçi 4’ü majordu 2 tane kraliçem var ikisinede 2 işçi 1 major koydum kabullendiler outworld bi gelse diğer majorlarıda koyucam
Yok öylede hocam ayrı ayrı yazayım dedim anlaşılması içinMajor de işçi sınıfında hocam
Anladım hocamYok öylede hocam ayrı ayrı yazayım dedim anlaşılması için