Karinca bariyeri olarak kullandığımiz vazelinin etki süresi Nedir?
TylerMontana06 Yumurta Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 39 Tepkime puanı 8 6 Ağu 2022 #1 Karinca bariyeri olarak kullandığımiz vazelinin etki süresi Nedir?
Yvvresst Yumurta Üye Katılım 3 May 2022 Mesajlar 89 Tepkime puanı 20 10 Ağu 2022 #2 TylerMontana06' Alıntı: Karinca bariyeri olarak kullandığımiz vazelinin etki süresi Nedir? Genişletmek için tıkla ... Vazelin kullananı görmedim ben hiç
TylerMontana06' Alıntı: Karinca bariyeri olarak kullandığımiz vazelinin etki süresi Nedir? Genişletmek için tıkla ... Vazelin kullananı görmedim ben hiç
B Barkın Süper Koloni Yardımsever Üye Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 2,809 Çözümler 181 Tepkime puanı 2,681 10 Ağu 2022 #3 Vazelin kötü bir bariyer kaçacaklardır Zeytinyağı pudra deneyin kıvamı el kremı gibi olsun ve kalın kalın sürün çok iyi iş görecektir Yukarıdaki görseldeki gibi sürün yapabiliyorsanız ince çubukla sürün yapamıyorsanız parmakla sürüm pamukla sürmeye çalışınca ince kalıyor bariyer karıncalarda kaçıyor
Vazelin kötü bir bariyer kaçacaklardır Zeytinyağı pudra deneyin kıvamı el kremı gibi olsun ve kalın kalın sürün çok iyi iş görecektir Yukarıdaki görseldeki gibi sürün yapabiliyorsanız ince çubukla sürün yapamıyorsanız parmakla sürüm pamukla sürmeye çalışınca ince kalıyor bariyer karıncalarda kaçıyor