Koloninin ilk senesinde pek sorun olmaz ama yatırılması daha iyi olurKuş uykusu zorunlu mu benim karıncanın yumurtası var işçi yok yatırmadım
Kademeli şekilde uyandırmak nasıl oluyor bende kralicemi sadece yatırdımdaKarıncaları kasım ayında kademeli bir şekilde kış uykusuna yatırdım ocak başından şimdiye kadar da buzdolabında beklettim sizce artık kademeli olarak uyandırmalı mıyım?
Kademeli şekilde yatırmak nasıl olur teşekkürlerKarıncaları kasım ayında kademeli bir şekilde kış uykusuna yatırdım ocak başından şimdiye kadar da buzdolabında beklettim sizce artık kademeli olarak uyandırmalı mıyım?
Yani direkt buzdolabına koymadım sıcaklık geçişini kademeli yaptım buzdolabından önce bodruma koydum hava soğudukca bodrum da soğudu ocak gibi de buzdolabının altına yaklaşık 8 derceye koydum 1.5 aya yakın süredir dolaptalarKademeli şekilde yatırmak nasıl olur teşekkürler
Bende direkt 10 derece buzdolabına yatırdım anı geçiş oldu bir etkisi olur mu bilmiyordum ilk seferimdiYani direkt buzdolabına koymadım sıcaklık geçişini kademeli yaptım buzdolabından önce bodruma koydum hava soğudukca bodrum da soğudu ocak gibi de buzdolabının altına yaklaşık 8 derceye koydum 1.5 aya yakın süredir dolaptalar
Tam bir bilgim yok konu başlat istersenBende direkt 10 derece buzdolabına yatırdım anı geçiş oldu bir etkisi olur mu bilmiyordum ilk seferimdi
Hangi cinsKarıncaları uyandırmalı mıyım
Messor, cremataogasterHangi cins
UyandırabilirsinizMessor, cremataogaster