Uyku

muz

Larva
Üye
Karıncaları kasım ayında kademeli bir şekilde kış uykusuna yatırdım ocak başından şimdiye kadar da buzdolabında beklettim sizce artık kademeli olarak uyandırmalı mıyım?

baris1050

Yumurta
Üye
Kuş uykusu zorunlu mu benim karıncanın yumurtası var işçi yok yatırmadım

muz

Larva
Üye
Ben yatırdım zaten bildiğim kadarıyla kralicenin verimi de düşüyor

muz

Larva
Üye
Karıncaları uyandırmalı mıyım

enes41

Yumurta
Üye
Karıncaları kasım ayında kademeli bir şekilde kış uykusuna yatırdım ocak başından şimdiye kadar da buzdolabında beklettim sizce artık kademeli olarak uyandırmalı mıyım?
Kademeli şekilde uyandırmak nasıl oluyor bende kralicemi sadece yatırdımda

enes41

Yumurta
Üye
Kademeli şekilde yatırmak nasıl olur teşekkürler

muz

Larva
Üye
Kademeli şekilde yatırmak nasıl olur teşekkürler
Yani direkt buzdolabına koymadım sıcaklık geçişini kademeli yaptım buzdolabından önce bodruma koydum hava soğudukca bodrum da soğudu ocak gibi de buzdolabının altına yaklaşık 8 derceye koydum 1.5 aya yakın süredir dolaptalar

enes41

Yumurta
Üye
Yani direkt buzdolabına koymadım sıcaklık geçişini kademeli yaptım buzdolabından önce bodruma koydum hava soğudukca bodrum da soğudu ocak gibi de buzdolabının altına yaklaşık 8 derceye koydum 1.5 aya yakın süredir dolaptalar
Bende direkt 10 derece buzdolabına yatırdım anı geçiş oldu bir etkisi olur mu bilmiyordum ilk seferimdi