Hocam açtıktan bir zaman sonra moderatör ler değiştirebiliyor.Yanlış konuya açmışım özür dilerim admin nereden duzeltiliyor
Yok hocam, dün de dediğim gibi bence bir sıkıntı yok. Beslemesini yapın, herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Karıncaların tüpünü en son bı çorabın içine koyup içine koyup balkonuna aticam Giresun'da yaaiyorum geceleri 4-8 derece oluyor ben kutunun yanlarına yalıtım yaptım bi eksiği var mı
Ekli dosyayı görüntüle 72271
Konuyu onaylarken düzelttim zaten, size gelen bildirim değişim yapıldığına dair bilgilendirme amaçlıYanlış konuya açmışım özür dilerim admin nereden duzeltiliyor
bi kaç tane hava deliği aç subat 15 gibi uykudan çıkarmanı öneririm giresunun kış uykusu aralık 5 gibi başlayıp subat ortalarına kadar sürmesi en mantıklı süredirKarıncaların tüpünü en son bı çorabın içine koyup içine koyup balkonuna aticam Giresun'da yaaiyorum geceleri 4-8 derece oluyor ben kutunun yanlarına yalıtım yaptım bi eksiği var mı
Ekli dosyayı görüntüle 72271
hava delikleri var ama 1 ay messor için yeterli olur mu gerçi koloni sayısıda o kadar fazla değilbi kaç tane hava deliği aç subat 15 gibi uykudan çıkarmanı öneririm giresunun kış uykusu aralık 5 gibi başlayıp subat ortalarına kadar sürmesi en mantıklı süredir
Giresun’da yaşıyorum ve uzun süredir bu hobiyi yapıyorum. Yörenin hava koşulları, yaklaşık iki - iki buçuk aylık bir kış uykusuna imkan sağlıyor. Bu süre, belirttiğim gibi aralık başlarından başlayıp şubat ortalarına kadar sürüyor.hava delikleri var ama 1 ay messor için yeterli olur mu gerçi koloni sayısıda o kadar fazla değil
Vay bi memleketlim daha.Nerdensiniz hocam?Giresun’da yaşıyorum ve uzun süredir bu hobiyi yapıyorum. Yörenin hava koşulları, yaklaşık iki - iki buçuk aylık bir kış uykusuna imkan sağlıyor. Bu süre, belirttiğim gibi aralık başlarından başlayıp şubat ortalarına kadar sürüyor.
Bu süreçte aşamalı olarak ilerlemek gerekiyor. Ayın sıcaklığına göre canlıyı önce sıcak odadan soğuk odaya, ardından balkona koyabilirsiniz. Şubat ayında ise önce tekrar soğuk odaya alıp, sonrasında sıcak odaya alarak kış uykusunu sonlandırabilirsiniz. Bu senelik sadece 1 ay yapsanız da sorun olmaz; ilerleyen zamanda, bu süreci tam olarak oturtursunuz.