biliyorum onu.Yani o tarz anlamında örneklendirme için kullandımBu sistem karincadunyasi.com/forum a ait, kullanmanız doğru olmaz.
değil aslındaBu sistem karincadunyasi.com a ait, kullanmanız doğru olmaz.
Hayır, sonradan eklenen bir şey.değil aslındailk tuğkan abi yaptı onu, ilk forumda kraliçe lakabım vardı sanırım
![]()
Nası ya, tuğkan abi önceki forumu kapatmadan vardı rank sistemi, sonradan açılmadımı karıncadünyası ?Hayır, sonradan eklenen bir şey.
Evet kapattı, sonradan açıldı tekrar ama tekrar açıldığında yoktu onu kastettim. Kapatmadan önce olabilir ama bildiğim kadarı ile işçi, kraliçe, major bu şekilde rank sistemi 2021 de geldi.Nası ya, tuğkan abi önceki forumu kapatmadan vardı rank sistemi, sonradan açılmadımı karıncadünyası ?
hocam bence çok tatlı olur çok güzel bir öneri, upvote verin görülür. farklı nicknameler de kullanılabilir. illa örnekteki gibi olmasına gerek yok.Bazı forumlarda üyelere aktiflik forumda oluş süresi bakımından vs küçük lakap gibi isimler veriliyordu,major,minor,yumurta gibi bu forumdada olsa güzel olmaz mı?
Rank sistemi ve genel konuların bir çoğu eski kapatılan forumda mevcuttu. Konu inceleniyor.Evet kapattı, sonradan açıldı tekrar ama tekrar açıldığında yoktu onu kastettim. Kapatmadan önce olabilir ama bildiğim kadarı ile işçi, kraliçe, major bu şekilde rank sistemi 2021 de geldi.