Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?Kraliçe ve canlı yem alımını tavsiye etmiyorum, diğer şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.
sonuna kadar güvenebilirsin belki 600 700 liralık alışveriş yapmışımdır çok iyi kargoluyor canlıları ayriyetten bazen bekletebiliyor seni 6 7 gün ama merak etme en fazla 1 hafta içinde eline ulaşıyorBu site ne kadar güvenli forumlarda yazılan şeyler pek hoşuma gitmedi özellikle kraliçe konuları sipariş etmeden son bir kez sizlere de danışmak istedim formikaryum kalitesi vesaire...
Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?
Bazı yorumlarda iyi olduğu söylüyorlardı... Ve başıma en kötü ne gelebilir.
o nedenle canlı alma onun dışındakileri alabilirsin.Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.
Ben sadece kraliçe ve canlı yem alıcam koloninin patlatılmış olması önemli değil kraliçe sağlıklı geliyormuo nedenle canlı alma onun dışındakileri alabilirsin.
Patlatılmış kraliçe yumurta yapmaz, dediğim gibi beslenmemiş ölü geldi hepsiBen sadece kraliçe ve canlı yem alıcam koloninin patlatılmış olması önemli değil kraliçe sağlıklı geliyormu
Eşleşmemiş kraliçelerin kanatlarını koparıp sattıklarını bile duymuştum öncedenPatlatılmış kraliçe yumurta yapmaz, dediğim gibi beslenmemiş ölü geldi hepsi
iade aldım tabiki 2 kere kargo parama oldu olanTelafisi yapılmadı mı?
Ozaman sağlıklı kraliçe geldimiiade aldım tabiki 2 kere kargo parama oldu olan
2 kere kargo parası ödedim, ikiside aynı rezil ölü şekilde geldi para iadesi aldımOzaman sağlıklı kraliçe geldimi
sahininden, ant store turkey gibi yerlerden al kraliçe2 kere kargo parası ödedim, ikiside aynı rezil ölü şekilde geldi para iadesi aldım
Peki canlı yem? İçinde geçerlimi2 kere kargo parası ödedim, ikiside aynı rezil ölü şekilde geldi para iadesi aldım
canlı yem problermsiz geldi, ama ankara canlı yem kullan canlı yem içinPeki canlı yem? İçinde geçerlimi
Knk kargo paraları çok sıkıntı o yüzden hepsini toplu şekilde almaya çalışıyorum belki anlarsın benidecanlı yem problermsiz geldi, ama ankara canlı yem kullan canlı yem için
alma patlamış kraliçeKnk kargo paraları çok sıkıntı o yüzden hepsini toplu şekilde almaya çalışıyorum belki anlarsın benide
Sadece canlı yem alıyorum ozamanalma patlamış kraliçe
Ankara canlı yem kullan, hem daha ucuz hem daha kaliteli, yine anlaşmalı kargoSadece canlı yem alıyorum ozaman