Undergroundworld

Mikkatiew

Yumurta
Üye
Bu site ne kadar güvenli forumlarda yazılan şeyler pek hoşuma gitmedi özellikle kraliçe konuları sipariş etmeden son bir kez sizlere de danışmak istedim formikaryum kalitesi vesaire...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kraliçe ve canlı yem alımını tavsiye etmiyorum, diğer şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

Mikkatiew

Yumurta
Üye
Kraliçe ve canlı yem alımını tavsiye etmiyorum, diğer şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.
Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?
Bazı yorumlarda iyi olduğu söylüyorlardı... Ve başıma en kötü ne gelebilir.

yunusemrekg

Yumurta
Üye
Bu site ne kadar güvenli forumlarda yazılan şeyler pek hoşuma gitmedi özellikle kraliçe konuları sipariş etmeden son bir kez sizlere de danışmak istedim formikaryum kalitesi vesaire...
sonuna kadar güvenebilirsin belki 600 700 liralık alışveriş yapmışımdır çok iyi kargoluyor canlıları ayriyetten bazen bekletebiliyor seni 6 7 gün ama merak etme en fazla 1 hafta içinde eline ulaşıyor

Emir123

Media
Üye
Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?
Bazı yorumlarda iyi olduğu söylüyorlardı... Ve başıma en kötü ne gelebilir.
Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.

Emir123

Media
Üye
Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.
o nedenle canlı alma onun dışındakileri alabilirsin.