Underground Ant World’den almalı mıyım?

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Arkadaşlar, buradan kraliçe ve formikaryum alacağım. Kraliçe ölü çıkarsa galiba geri gönderiyorlar, ancak yine de set halinde alacağım ve kraliçe sıkıntılı, hasta bile olsa işimi göreceğini tahmin ediyorum. Muğla'dayım, hava fotodaki gibi. Sizce Underground Ant World'den Set 2’yi alayım mı? (Kraliçe için değil, içindekiler ekonomik.) Ve uzun zaman işimi görür. Saygılar…

Ekli dosyalar

• IMG_3300.png
    IMG_3300.png
    73 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3299.png
    IMG_3299.png
    79.2 KB · Görüntüleme: 20

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hava şartlarından etkileneceğini sanmıyorum.

atako

Media
Üye
Arkadaşlar, buradan kraliçe ve formikaryum alacağım. Kraliçe ölü çıkarsa galiba geri gönderiyorlar, ancak yine de set halinde alacağım ve kraliçe sıkıntılı, hasta bile olsa işimi göreceğini tahmin ediyorum. Muğla'dayım, hava fotodaki gibi. Sizce Underground Ant World'den Set 2’yi alayım mı? (Kraliçe için değil, içindekiler ekonomik.) Ve uzun zaman işimi görür. Saygılar…
Set 2 850tl ye biraz pahalı bence. https://undergroundantworld.com/urun/20x10-cm-20x10-cm-formikaryum-set bunu gibi daha ucuza bulabilirsin kraliçeyide ayrı satın alırsın.

gokdenizz

Nanitik
Üye
Bencede parçaları başka bir yerden almanı. kraliçeyi bulmani bulamasanda dışardan, hobiciden almanı tavsiye ederim.

karıncasanati

Yumurta
Üye
Ben oradan kraliçe söyledim. Benim söylediğim dönem kıştı, gayet sağlıklı geldi. Güzel bir messor kolonim oldu. Eskiden döllenmemiş karınca yolluyorlar diye söylemler vardı. Eski ortakları ile yolları ayırmışlar, şu an bir sorun yok. 5-6 gün önce de formicaryum söyledim. Bayramdan dolayı biraz gecikti. Malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum, gelince bakacağız.