Un kurtlarını dondurucuya koymak

cosmos

Pupa
Üye
Sipariş verdiğim canlı un kurtlarını gelince direkt dondurucuya koyup oradan lazım oldukça çıkarıp çözdürerek messorlarıma vermek istiyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Un kurtlarının bakımı üremesi ile uğraşmak istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aquila

Media
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Dondurabilirsiniz , herhangi bir sorun olmaz. Alternatif olarak, soğuk bir ortamda tutarsanız metabolizmaları yavaşlayacak ve büyüme hızları düşecektir. Bu yöntem için buzdolabının alt kısmı uygun bir yer olabilir. Un kurdu bakımı uğraştırıcı ve zor değildir ama tercih yine sizin tabii.

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Dondurabilirsiniz , herhangi bir sorun olmaz. Alternatif olarak, soğuk bir ortamda tutarsanız metabolizmaları yavaşlayacak ve büyüme hızları düşecektir. Bu yöntem için buzdolabının alt kısmı uygun bir yer olabilir. Un kurdu bakımı uğraştırıcı ve zor değildir ama tercih yine sizin tabii.
“Buzdolabının alt kısmı”da demek istediğin sanırım yumurtaların falan olduğu yer, değil mi? Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum çünkü mesela benim buzluk alt tarafta.

Aquila

Media
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
“Buzdolabının alt kısmı”da demek istediğin sanırım yumurtaların falan olduğu yer, değil mi? Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum çünkü mesela benim buzluk alt tarafta.
Evet, buzluğa koyarsan zaten donarlar. Mantıklı düşünebilen herkesin neyi kastettiğimi anlayacağını ve yanlış anlaşılmanın olmayacağını düşünüyorum.

bigquake

Yumurta
Üye
Unkurdu cogaltmayi deneye bilirsiniz size sonsuz canli yem sağlar