40-50 galte+mısır unu / papates vermiştim 2 gün önce onuda yemedilerKaç adet un kurdun mevcut? Yataklık olarak ne kullanıyorsun? En son ne zaman besleme yaptın, yaptıysan ne verdin?
doğru olabilirFarklı yemler deneyebilirsin. Havuç falan deneyebilirsin. Patates uzun süre kalınca üstünde bi katman oluşuyor onu da un kurtları parçalayamıyor diye biliyorum.
Hocam farklı besinler deneyebilirsiniz, yerler illa.40-50 galte+mısır unu / papates vermiştim 2 gün önce onuda yemediler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
doğru olabilir
havuç koydum yarın bakıcam bir farklılık var mıHocam farklı besinler deneyebilirsiniz, yerler illa.
yataklıkla ilgili sıkıntı yok patatesin suyunu içmeleri lazım ama içmiyorlar gözlemlediğim kadarıylaBenim tavsiyem yataklığına kesinlikle kepek koymanızdır. Ek olarak rehber yazıdan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz;
Un Kurdu (Tenebrio Molitor) Bakım Rehberi
Forumda bir süre gezindikten sonra hiçbir canlı yem konusu olmadığını farkettim. Hobideki en önemli şeylerden biri olan canlı yemlerin bakımının olmaması beni şaşırttı ve en basitinden başlayalım diyerek un kurdunu seçtim. Un kurdu (Tenebrio Molitor): Genelde fiyatı, kolay bulunabilirliği...www.karincaciftligim.com