Un kurtlarım geldi

toprakfr

Yumurta
Üye
arkadaşlar karıncalara yem için aldığım un kurtlarım bugün geldi böyle bir yer ayarladım, patates koydum içine. havalandırma yeterli mi daha çok delik açayım mı? herhangi bi öneriniz var mı şunu yap dediginiz? yanında yataklık da aldım acaba resimdeki yataklık az ise ekleme yapayım mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yataklık bu halde

bir de acaba camımın önüne koysam (zemin kat) orda dursalar bi sorun olur mu? başka böcekler falan saldırır mı? odamda koku olsun istemiyorum, bazılarından okumuştum koku yaptıklarını.

Ekli dosyalar

• 20220607_134435.jpg
    20220607_134435.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 30
  • 16545988698808399294050024545895.jpg
    16545988698808399294050024545895.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 29

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ne kadar kurt aldın? Eğer resimde gözüken yataklık kadar kurt yoksa o patatesler fazla. Çok şaşırtıcı bir miktar kurt yoksa o dilimlerden birisinin çeyreği veya o çeyreğin yarısı kadarı yeterli olacaktır. Yataklığın derinliği ne kadar? Eğer resimde gözüktüğü gibi azsa daha fazla eklemen iyi olacaktır. Üstünü kapamana gerek yok, kaçamazlar ve şu durumda koku yapmazlar. Eğer güneş alacaksa camın önüne koyma, direkt güneş olmayan bir yere koy.

Benkimim

Yumurta
Üye
dostum hayırlı olsun diğer sorularını arkadaş yazmış benim önerim yer konusunda nemli güneş görmeyen soğuk olmayacak bir yere koyarsan üretim konusunda çok artışın olur canlıların rahatı açısından birde yumurta kolisi koyabilirsin ufak dışarıya çıkamayacakları şekilde

toprakfr

Yumurta
Üye
Ne kadar kurt aldın? Eğer resimde gözüken yataklık kadar kurt yoksa o patatesler fazla. Çok şaşırtıcı bir miktar kurt yoksa o dilimlerden birisinin çeyreği veya o çeyreğin yarısı kadarı yeterli olacaktır. Yataklığın derinliği ne kadar? Eğer resimde gözüktüğü gibi azsa daha fazla eklemen iyi olacaktır. Üstünü kapamana gerek yok, kaçamazlar ve şu durumda koku yapmazlar. Eğer güneş alacaksa camın önüne koyma, direkt güneş olmayan bir yere koy.
toplam 730 adet sipariş ettim ama çok daha azı var. camın önüne koyarsam panjur olduğu için direkt güneş görmezler. yataklığı biraz daha ekleyeyim dediğin gibi. izmirdeyim zaten havalar baya sıcak.

dostum hayırlı olsun diğer sorularını arkadaş yazmış benim önerim yer konusunda nemli güneş görmeyen soğuk olmayacak bir yere koyarsan üretim konusunda çok artışın olur canlıların rahatı açısından birde yumurta kolisi koyabilirsin ufak dışarıya çıkamayacakları teşekkür ederim
teşekkür ederim

havalandırma yeterli mi kaptaki?

Son düzenleme:

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
toplam 730 adet sipariş ettim ama çok daha azı var. camın önüne koyarsam panjur olduğu için direkt güneş görmezler. yataklığı biraz daha ekleyeyim dediğin gibi. izmirdeyim zaten havalar baya sıcak.

teşekkür ederim

havalandırma yeterli mi kaptaki?
Panjurlar hiç güneş geçirmiyor olur. Kapaktaki havalandırma yeterli gözüküyor fakat dediğim gibi üstü açık bakabilirsin, daha rahat olur. Özellikle İzmir gibi nemli bir ilde ikâmet ettiğin için nem sorunu da yaşayacağını sanmam.

EfeAkkurt-_-

Yumurta
Üye
Üstünğ kapat bence güveler yumurtlayabilir.