Un kurtlarım böceğe dönüşüyor

ömerherdem

Larva
Üye
Geçenlerde Underground'dan 100 adet un kurdu aldım. Şu anda elimde bir adet işçili Formica ve Lasius var. Ama un kurtlarımda böcek olan, pupa olan fazla sayıda var. Yani 20-30 pupa, 10-15 böcek var. Ama böyle giderse, beslemeye un kurdum kalmayacak.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam o böcekler yumurtlar ve yeni un kurtlarınız olur. Şimdilik internetten micro un kurdu takviyesi yapabilirsiniz.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Usta zaten elinde yeterince böcek var fiğerleride dönüşmesin dondur
Hocam un kurtlarını dondurmakhic iyi bir yöntem değildir. Bu işlem un kurtlarının kurumasına ve karıncaların hiç veya çok az beslenmesine neden olur. Şu anda yapılması gereken şey gerektiğinde micro un kurdu takviyesidir.

Elmusto

Pupa
Üye
Hocam un kurtlarını dondurmakhic iyi bir yöntem değildir. Bu işlem un kurtlarının kurumasına ve karıncaların hiç veya çok az beslenmesine neden olur. Şu anda yapılması gereken şey gerektiğinde micro un kurdu takviyesidir.
Reis ben yapıyorum dondurucudan çıkartıp mikrodalgada çözdürüyrum baya yiyorlar neredeyse sadece kabuğu kalıyor

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Reis ben yapıyorum dondurucudan çıkartıp mikrodalgada çözdürüyrum baya yiyorlar neredeyse sadece kabuğu kalıyor
Ben kendi deneyimim üzerinden konuşuyorum. Benim karincalarım 24 saat üzerinde dondurduğum kurtları yemediler.

Elmusto

Pupa
Üye
Kolonilerin seçiciliği değişiyordur ben lasiuslar veriyorum yiyorlar