un kurtları kabın etrafında dolaşıyor

ArtunAda

Yumurta
Üye
un kurtlarım full yataklıyın etrafında dolaşıyor ilk başlarda böyle bir şey olmuyordu

TiTaha

Minör
Üye
ölüm çemberi olarak biliyorum yanılmıyorsam, kurtlar bir süre sonra yorulup ölüceklerdir. Susuz kalmaları veya yataklıkla alakalı bir problem olabilir.

ArtunAda

Yumurta
Üye
yataklıkta buğday kepeği ve mısır unu verdim patates ise 2 günde bir verip 24-36 arası bırakıp alıyorum dahada yeni verdim ve bilerek yumurta kolisi koydum

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Sebebi genellikle saklanacak yeterli alan ve yataklık olmamasıdır

ArtunAda

Yumurta
Üye
cevaplarınız için teşekkürler

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
ölüm çemberi olarak biliyorum yanılmıyorsam, kurtlar bir süre sonra yorulup ölüceklerdir. Susuz kalmaları veya yataklıkla alakalı bir problem olabilir.

Bu sadece buffalolara ait bir şeydir yetersiz alan ve stresten dolayıdır tabi başka nedenleri de olabilir

Unkurtlarınız artık büyük boy ise haraketsizleşip yataklığın üstünde pupa olabileceği yerler ararlar ( kafakarını bol boş havaya kaldırırlar ), bir zaman sonra pupa olurlar

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Bu sadece buffalolara ait bir şeydir yetersiz alan ve stresten dolayıdır tabi başka nedenleri de olabilir

Unkurtlarınız artık büyük boy ise haraketsizleşip yataklığın üstünde pupa olabileceği yerler ararlar ( kafalarını bol bol havaya kaldırırlar ), bir zaman sonra pupa olurlar

ArtunAda

Yumurta
Üye
teşekkür ederim dediklerinin hepsi doğru ve şuan pupa oluyorlar her gün en az 1 tane buluyorum