Un Kurdu

DorukBey

Yumurta
Üye
Canlı yem (un kurdu) sipariş ettim araştırma yaptım üretim falan deniliyor ben üretmekle uğraşmak istemiyorum üretmemek için ne yapılabilir

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Canlı yem (un kurdu) sipariş ettim araştırma yaptım üretim falan deniliyor ben üretmekle uğraşmak istemiyorum üretmemek için ne yapılabilir
Soğuk bir alanda beslerseniz üremeleri oldukça yavaşlar veya üremezler

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Hayır üremeye devam ederler soğuk kanlı canlılar olduğu için sadece metabolizması yavaşlayacaktır buda gelişimlerini doğru orantıda yavaşlaacaktır

celilcem

Yumurta
Üye
Bufalo kurdu alın genel olarak yavaş büyürler hemde bealeyicilik olarak daha iyiler çok fazla yağı olmaz genel protein

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Bufalo kurdu alın genel olarak yavaş büyürler hemde bealeyicilik olarak daha iyiler çok fazla yağı olmaz genel protein
Başlangıç için önermiyoruz buffalo bakımları ve hayatta tutabilmek zordur ilk başta morio veya un kurdu tavsiye ediyoruz

celilcem

Yumurta
Üye
Başlangıç için önermiyoruz buffalo bakımları ve hayatta tutabilmek zordur ilk başta morio veya un kurdu tavsiye ediyoruz
Aslında pek bir farkı yok bu arada un kurdu pupaları nem falan isterler mi

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Aslında pek bir farkı yok bu arada un kurdu pupaları nem falan isterler mi

Çok büyük farklar var aralarında

Havadaki nem yeterli daha hızlı çıkması için torfun üstüne vs koyanlar var ama çok gereksiz ortamda nem çekicek birşey olmasın problem olmaz ve sizi boş boş ığraştırmaz