evetAnkara canlı yemden 200 tane un kurdu sipariş vermek istiyorum daha önce satın alan varmıdır yani güvenilirmi?
Ankara canlı yemi ben önermiyorum ben üretimli istemiştim onlar mikro gönderdiAnkara canlı yemden 200 tane un kurdu sipariş vermek istiyorum daha önce satın alan varmıdır yani güvenilirmi?
Kolonilerinizin boyutuna göre seçmelisinizPeki alırsam 2-3 cmlik olanı mı alayım yoksa mikroyumu ?
Tamamdır bide mikro dediklerimiz onların küçüğü değil mi yani farklı cins değillerEğer fazla koloniniz varsa 100 mikro 100 büyük alın hepsini normal alırsanız bir süre sonra elinizde sadece böcek kalır çok fazla koloniniz yok ise mikro alın çünkü hem uzun süre kullanırsınız hemde mikroları bol bol koyuyorlar 100 istiyorsunuz 150 geliyorbüyük alırsanız 100 isterseniz 110 filan gelir arada 40 ( yaklaşık ) daha fazla kurt var 😅
Evet farklı bir cins değiller. Sadece ilk kabuk oluyor onlar. Yani ilk doğanlardan,üretimdenTamamdır bide mikro dediklerimiz onların küçüğü değil mi yani farklı cins değiller