Salatalık marul vb veriyorum birde yulaf ve mısır unu kullanıyorum hızlı büyülermi ve yumurtlarlarmi çünkü geçen sene 2 ay gibi sürede böcekler yumurtlama yapmamış tıKaçabileceklerini sanmam, besin olarak sadece yataklık kullanırsanız büyüme oldukça yavaş olur. Arada havuç, elma, armut gibi meyve de vermelisiniz.
Hocam un kurdunu alıp buzlukta dondurup besleme zamanında çıkarıp tek tek versek sıkıntı olur mu sence?Kaçabileceklerini sanmam, besin olarak sadece yataklık kullanırsanız büyüme oldukça yavaş olur. Arada havuç, elma, armut gibi meyve de vermelisiniz.
Bence olmaz, ilk başladığım zamanlar ben de öyle yaptım. Hala kullanmadıklarım buzlukta.Hocam un kurdunu alıp buzlukta dondurup besleme zamanında çıkarıp tek tek versek sıkıntı olur mu sence?
Çözüldüğünde yeniden canlı oluyormuBence olmaz, ilk başladığım zamanlar ben de öyle yaptım. Hala kullanmadıklarım buzlukta.
Salatalık ve maruldan yeterli besin alabileceklerini düşünmüyorum, çünkü çoğunlukları su(Salatalık yine de maruldan iyidir bu arada)Yaz mevsimlerinde portakal ve elma gibi meyvelerde yoğunlaşmak daha mantıklı bence.Salatalık marul vb veriyorum birde yulaf ve mısır unu kullanıyorum hızlı büyülermi ve yumurtlarlarmi çünkü geçen sene 2 ay gibi sürede böcekler yumurtlama yapmamış tı
Hayır, olmuyorlar.Çözüldüğünde yeniden canlı oluyormu
Bence direkt canlı verilemsi daha iyi. Hem besin değeri açısından daha sağlıklı oluyorlar hemde dondurulmadığı için sıvı oranları daha iyi korunuyor. Tabii karar sizin. Donduruladabilir ama benim fikrim bu yönde. İyi hobiler.Hocam un kurdunu alıp buzlukta dondurup besleme zamanında çıkarıp tek tek versek sıkıntı olur mu sence?
Evet evet bende canlı verilmesi kanaatindeyim ama üreme olayı sıkıntı çıkarıyor benim için.Donunca falan içeriğinin verimsiz olacağını düşünüyorum bende.Bence direkt canlı verilemsi daha iyi. Hem besin değeri açısından daha sağlıklı oluyorlar hemde dondurulmadığı için sıvı oranları daha iyi korunuyor. Tabii karar sizin. Donduruladabilir ama benim fikrim bu yönde. İyi hobiler.