İstediğin kadar soru sorabilirsin, hiç sorun yok; forumun amacı bu zaten. Eğer son halleri fotoğraftaki gibiyse sorun yok ama yataklık olarak ne kullandın?Herkese merhaba, biliyorum çok soru soruyorum, kusura bakmayın. Un kurtlarım kabın etrafında dikdörtgen şekilde dönüyor ve yataklarının kalınlığı yeterli mi? Tekrardan kusura bakmayın ve 500 adet un kurdu var.
Pupa evresine geçecekler. U şeklinde duranları rahatsız etmeyin.Yataklığı n11'den aldım. Un kokusu olmalı mı bilmiyorum ama un kokuyor. Büyük bir ihtimalle kalitesiz. Kurtların ölüm çemberi yaptığını duydum, Bazıları üste hareketsiz U şeklinde duruyor, elime aldığımda hareket ediyor. Nedeni ne bilmiyorum.
Risk pek yok ama un kurdunun besin değeri zaten düşükken donunca proteinler büyük oranda denature olacağından iyice vasatlaşır. Dondurup kullanacaksanız kullanacağınız kadarının çözünmesini bekleyip hemen ardından kullanın. Onun dışında buzdolabının alt tarafına koyup gelişim hızlarını minimuma indirmeyi seçebilirsiniz. Daha iyi olur.Konu üzerinden ben de bir fikir almak istiyorum. Özcan'ın yüklediği görseldeki gibi bir un kurdu yatağını dondurucuda bekletip, içindeki kurtlar öldükten sonra yalnızca aktif olarak kullanacağım kadarını dondurucudan çıkararak kullanabilir miyim? Bu durumda zehirlenme ya da bozulma gibi riskler olur mu?
Aslında üretmen senin için daha iyi.Konu üzerinden ben de bir fikir almak istiyorum. Özcan'ın yüklediği görseldeki gibi bir un kurdu yatağını dondurucuda bekletip, içindeki kurtlar öldükten sonra yalnızca aktif olarak kullanacağım kadarını dondurucudan çıkararak kullanabilir miyim? Bu durumda zehirlenme ya da bozulma gibi riskler olur