Un kurdu yavaş üretim sorunu

xqewz

Yumurta
Üye
1 aydır un kurdu böceklerimi un kurdu üretmesi için 100-100 iki kaba koydum 3 günde bir patates veriyorum, saklanma alanları var, ankara çekirgenin yataklığını kullanıyorum; ama 1 ayda sadece 70 tane un kurdu ürettiler. Adana'da yaşıyorum havalarda fazla soğuk değil böcekler ölmeden iyi döngü sağlamak istiyorum. Ne yapmam lazım bu sorunun nedeni nedir?

xqewz

Yumurta
Üye
Özellikle @Barkın dostum senin üretim için yaptıklarını merak ediyorum bilgi verebilir misin.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Bundan sonra mümkünatı var ise kaba kepek kullanın. Kabın tabanında yapıltırılmış bir sürü yumurta olduğuna eminim yaşadıkları yeri fotoğraflayanilirsen daha iyi yorumlayabilirim. Yataklığı ıslatmadan aşırı neme boğmadan nemlendirebilirsiniz tehlikeli bir yöntemdir ama işe yarar.

Kaba yapıştırılmış yumurtaların görseli:
259EE637-28C7-4DB8-A99F-A60DE1E89988.jpeg

xqewz

Yumurta
Üye
Bundan sonra mümkünatı var ise kaba kepek kullanın. Kabın tabanında yapıltırılmış bir sürü yumurta olduğuna eminim yaşadıkları yeri fotoğraflayanilirsen daha iyi yorumlayabilirim. Yataklığı ıslatmadan aşırı neme boğmadan nemlendirebilirsiniz tehlikeli bir yöntemdir ama işe yarar.

Kaba kepeği bulamadım bir türlü nerelerde vardır.
Kaba kepeği bulamadım bir türlü nerelerde vardır.

xqewz

Yumurta
Üye
Yakınlarda bir yere sordum buğday kepeği var ama ince var sorun olur mu