Un kurdu yataklık

Menchester

Yumurta
Üye
Merhaba un kurdu sipariş edeceğim. Yataklık olarak mısır, galeta, çavdar, kepek ve yulaf ezmesi koyacağım. Bazıları yulaf ezmesinin mite riski olduğunu söylüyor ama bir sorun çıkartır mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Adz94

Larva
Üye
Merhaba un kurdu sipariş edeceğim. Yataklık olarak mısır, galeta, çavdar, kepek ve yulaf ezmesi koyacağım. Bazıları yulaf ezmesinin mite riski olduğunu söylüyor ama bir sorun çıkartır mı?
Bence en risksiz olanı yulaf ezmesi, uzun süredir sadece yulaf ezmesi kullanıyorum hiçbir kötü yanını görmedim.

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Hocam koyma ben o hatayı yaptım bütün kurtlar öldü üstüne küflendi ve kurtların içinde böcek oluşmuş.

Adz94

Larva
Üye
Hocam koyma ben o hatayı yaptım bütün kurtlar öldü üstüne küflendi ve kurtların içinde böcek oluşmuş.
Kabın havasız kalması kurtların ölümüne, dışa açık olması ise başka böceklerin yumurta bırakıp üremesine yol açabilir. Bu iki durumdan biri yaşandıysa, yataklığa suç atmadan önce canlı yemlerinize karıncalarınız kadar önem verip vermediğinizi gözden geçirmenizde fayda var.