Un kurdu yataklığı

10ur

Yumurta
Üye
image.jpgUn kurtlarımın yataklıkları bu renkte olmasının sebebi nedir? Mısır unu ve buğday unu kullanmıştım yataklık için.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Rengi geçtim, başka ne var o yataklıkta? Taş falan mı koydunuz?
Baştan yeni bir yataklık yapmanızı öneririm. Ayrıca yumurta viyolü veya tuvalet kağıdı/havlu kağıt rulosu koyabilrisiniz.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sadece yulaf kullansanız bile yeterli olur.

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
1 yıl poşette patatesle unuttuğum yataklığın rengide böyleydi yani küf diyeceğim, yataklık da patates vs unutmuşsunuz ve küf yaratmış büyük ihtimalle.

10ur

Yumurta
Üye
Rengi geçtim, başka ne var o yataklıkta? Taş falan mı koydunuz?
Baştan yeni bir yataklık yapmanızı öneririm. Ayrıca yumurta viyolü veya tuvalet kağıdı/havlu kağıt rulosu koyabilrisiniz.
Dediklerim haricinde başka bir şey yok. Çok fazla nemlenmesi sonucu böyle topaklandığını ve renginin değiştiğini düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl poşette patatesle unuttuğum yataklığın rengide böyleydi yani küf diyeceğim, yataklık da patates vs unutmuşsunuz ve küf yaratmış büyük ihtimalle.
Aslında patates veya havuçu maksimum 1 gün tutuyorum sonra alıyorum. Yine de böyle oldu. Yataklığı değiştireyim en iyisi. Teşekkürler

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Dediklerim haricinde başka bir şey yok. Çok fazla nemlenmesi sonucu böyle topaklandığını ve renginin değiştiğini düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında patates veya havuçu maksimum 1 gün tutuyorum sonra alıyorum. Yine de böyle oldu. Yataklığı değiştireyim en iyisi. Teşekkürler
Bazen kendileri patatesleri çekerek yataklığa gömebiliyor ve gözden kaçabiliyor ve bu da nem yapabiliyor, büyük ihtimalle nedeni budur.