Hocam sadece yulaf veya yulaf + tam buğday unu kullanmanızı öneriyorum.Un kurdumun yataklığı için hangi malzemelerle yapayım?
Bence yataklık olarak Bim'den alınabilecek Performans markalı ince öğütülmüş yulafları tercih edebilirsinizUn kurdumun yataklığı için hangi malzemelerle yapayım?
mısır unu da kullanılmalı bana kalırsaHocam sadece yulaf veya yulaf + tam buğday unu kullanmanızı öneriyorum.
Ben eskiden kullanıyordum, ölümlere dahi sebep oluyor hiç sağlıklı değil.mısır unu da kullanılmalı bana kalırsa
Ben bizzat denemedim ama kullananları görmüştüm.Ama bilmiyordum ölüm olabileceğiniBen eskiden kullanıyordum, ölümlere dahi sebep oluyor hiç sağlıklı değil.
Ben galeta unu mısır unu ve yulafı karıştırıyorumBen bizzat denemedim ama kullananları görmüştüm.Ama bilmiyordum ölüm olabileceğini
Öğütülmüş değil de şu markette satılan yulaf ezmelerini biraz parçalarsan ideal oluyor.Öğütülmüş yulaf sadece kullansam olurmu
Tamamdır sağolunÖğütülmüş değil de şu markette satılan yulaf ezmelerini biraz parçalarsan ideal oluyor.