Un kurdu ve Componotus

BedirhanM

Yumurta
Üye
15 işçili componotus kolonime canlı un kurdu vermeyi denedim fakat oralı bile olmadılar. Daha önce kolonisini un kurdunu öldürmeden canlı vererek besleyen oldu mu?

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
15 işçili componotus kolonime canlı un kurdu vermeyi denedim fakat oralı bile olmadılar. Daha önce kolonisini un kurdunu öldürmeden canlı vererek besleyen oldu mu?
ben 2 gün önce canlı verdim kendi C.Sanctus kolonime 20 işçi birden saldırdı çünkü kurt outworldden tübe yuvaya girdi saldırdılar fazla bişey yapamadılar ama sonra ben kurdu ezdim yarı canlı verdim onu tükettiler

BedirhanM

Yumurta
Üye
ben 2 gün önce canlı verdim kendi C.Sanctus kolonime 20 işçi birden saldırdı çünkü kurt outworldden tübe yuvaya girdi saldırdılar fazla bişey yapamadılar ama sonra ben kurdu ezdim yarı canlı verdim onu tükettiler
Ya benimkilerde tık yoktu valla, yuvanın ağzına doğru koydum yarı içeri olacak şekilde ona bile bir şey yapmadılar. Yarın öldürüp vereceğim yoksa bunları yiyeceği yok.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
evet bölünce içindeki protein kaynağı sıvıyı eminim tüketiceklerdir benimkiler kendileri kurdun kabuğunu patlatıp ordan tüketiyolar