ben 2 gün önce canlı verdim kendi C.Sanctus kolonime 20 işçi birden saldırdı çünkü kurt outworldden tübe yuvaya girdi saldırdılar fazla bişey yapamadılar ama sonra ben kurdu ezdim yarı canlı verdim onu tükettiler15 işçili componotus kolonime canlı un kurdu vermeyi denedim fakat oralı bile olmadılar. Daha önce kolonisini un kurdunu öldürmeden canlı vererek besleyen oldu mu?
Ya benimkilerde tık yoktu valla, yuvanın ağzına doğru koydum yarı içeri olacak şekilde ona bile bir şey yapmadılar. Yarın öldürüp vereceğim yoksa bunları yiyeceği yok.ben 2 gün önce canlı verdim kendi C.Sanctus kolonime 20 işçi birden saldırdı çünkü kurt outworldden tübe yuvaya girdi saldırdılar fazla bişey yapamadılar ama sonra ben kurdu ezdim yarı canlı verdim onu tükettiler
Ya benimkilerde tık yoktu valla, yuvanın ağzına doğru koydum yarı içeri olacak şekilde ona bile bir şey yapmadılar. Yarın öldürüp vereceğim yoksa bunları yiyeceği yok.
Yarın bende böyle bölüp deneyeceğim, teşekkür ederim.
Ben bu şekilde veriyorum birde böyle deneyin
Rica ederim sonucu bildirirsen sevinirimYarın bende böyle bölüp deneyeceğim, teşekkür ederim.