Arkadaşlar, yataklık için kepek aldım tarlamızdaki çuvaldan. Eve bir geldim, kepekte 50-100 tane böcek var. Güve'nin böcekleri büyük ihtimal. O yüzden yulaf aldım şimdi de. Yulafı inceltip kullanacağım. Sadece yulaf yeterli olur mu?
Evet üstüne ekleyerek kullanabilirsiniz değiştirmenize gerek yok fakat yataklığa hiçbir un eklemeyin un sebzelerin nemini çekip nem tutuyor ve yataklığın hava almasını engelliyor bu sebeple mite oluşumuna neden oluyorYulafın bembeyaz olması hoşuma gitti. Sadece yulaf kullanacağım. Teşekkürler yanıtın için. Yataklığa ekleme yapsam komple değiştirmesem bir sorun olur mu ?
Bakan kişiye göre değişiyor o zaman. Bakımları ve havalandırmaları yeterli yapıldığı takdirde bu tarz şeyler yaşanmazEvet üstüne ekleyerek kullanabilirsiniz değiştirmenize gerek yok fakat yataklığa hiçbir un eklemeyin un sebzelerin nemini çekip nem tutuyor ve yataklığın hava almasını engelliyor bu sebeple mite oluşumuna neden oluyor
O güve böcekleri Ekleme yapacağınız yataklıkta mı anlamadım. Eğer öyleyse değiştirmek gerekir ama bir sorun yoksa ekleme yapın.Yulafın bembeyaz olması hoşuma gitti. Sadece yulaf kullanacağım. Teşekkürler yanıtın için. Yataklığa ekleme yapsam komple değiştirmesem bir sorun olur mu ?