Un kurtlarını üretmek çok kolay zaten bu size yardımcı olurarkadaşlar biraz un kurdu aldım bunları nasıl besleyeceğim çiftleşme ihtimalleri var mı üretim yapmak istiyorum bana bu döngüyü sıfırdan anlatabilecek birisi varsa yazabilir mi?
Buraya atacaktım oraya yazmışım. Aklında ek bir soru olursa buraya yazabilirsin dostum.Un kurtlarını üretmek çok kolay zaten bu size yardımcı olur
Konu 'Un Kurdu (Tenebrio Molitor) Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/un-kurdu-tenebrio-molitor-bakim-rehberi.965/
un kurtları böcek formundayken uçabilir demişler her ne kadar bu hobiye meraklı olsam da kutuyu actigimda bi anda uzerime ucan siyah bi bocek gorursem kalp krizi gecirme ihtimalim var ama umarim ucmalari gibi bi hadiseyle karşılaşmam...Buraya atacaktım oraya yazmışım. Aklında ek bir soru olursa buraya yazabilirsin dostum.
Yok ya genelde aç kaldıklarında falan uçarlar, yada havaya attığında uçarlar yani ben öyle gördüm. Çekirge, kelebek gibi bir anda uçmuyolar ben görmedim hiç.un kurtları böcek formundayken uçabilir demişler her ne kadar bu hobiye meraklı olsam da kutuyu actigimda bi anda uzerime ucan siyah bi bocek gorursem kalp krizi gecirme ihtimalim var ama umarim ucmalari gibi bi hadiseyle karşılaşmam...
peki üretim için ortalama kaç kurt alayım ?Yok ya genelde aç kaldıklarında falan uçarlar, yada havaya attığında uçarlar yani ben öyle gördüm. Çekirge, kelebek gibi bir anda uçmuyolar ben görmedim hiç.
O iş senin nekadar üretmek istediğinle alakalı, az üretmek istersen 200-300 çok istersen 1-2k falan alabilirsin.peki üretim için ortalama kaç kurt alayım ?