Merhabalar, artık canlı yem almanın zorunlu olduğunu anladım. Un kurdu alıcam, güvenilirlik ve fiyat açısından site önerebilicek var mı?
Bence en iyisi bilindikten şaşmamak. Antalya çekirge en iyisi. N11 bana pek güven vermiyor.Diğer sitelerin minimum sepet miktarı olduğundan az alacaksanız n11'den almak hem kargo fiyatı açısından hem de minimum sepet tutarı gerekmediğinden daha mantıklı.
Antalya Çekirge'de minimum sepet tutarı 300 TL o fiyata o kadar un kurdu bile alınmıyor. Dikkat ederseniz sadece un kurdu alacağım demiş arkadaş.Bence en iyisi bilindikten şaşmamak. Antalya çekirge en iyisi. N11 bana pek güven vermiyor.
Minimum tutar 300 TL ve en azından bilindik bir yer. Yani şu anda bu arkadaş Antalya Çekirge’den 300 TL’lik bir ürün alırsa, hem bu işi iyi yapan ve güvenilir kişilerden almış olur, hem de aldığı 300 TL’lik un kurdunun çoğunu kullanırken bir kısmını da üretime çeker. Bu sayede artık sürekli alışverişe gerek kalmaz. Benim tavsiyem, kesinlikle güvenilir olmayan bir yerden alışveriş yapmayın. Tabii ev üreticilerinden satın alım olabilir çünkü ev üreticileri de bazen güzel ve sağlıklı kurtlar verebiliyor. Kısaca bu arkadaşın tek seferde yaptığı 300 TL'lik yatırım, ona sınırsız canlı yem stoğu sunuyor. İyi hobiler.😊Antalya Çekirge'de minimum sepet tutarı 300 TL o fiyata o kadar un kurdu bile alınmıyor. Dikkat ederseniz sadece un kurdu alacağım demiş arkadaş.