Teşekkür ederimÖmürleri kurt haline geldikten 3-4 hafta sonra böcek haline gelirler .Bu formlarının ayrı bir kaba ayırmalısınız. Yumurtlama için mağara benzeri karanlı yerlere ihtiyaçları var. Böcek halleri 20-30 kadar yumurta bırakırlar. Larva hallerini kesinlikle kurtların arasına koymayın, yiyebilirler. bölüp verme konusundada küçük karınca kolonilerine verecekseniz bölüp vermeniz daha iyi olur çünkü kurt karıncalara zarar verebilir. diğer sürüngelere canlı vermenizde sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum
bir şey değilTeşekkür ederim
100 adet un kurdunun çoğunu yem olarak vericeksiniz (tabii ki kaç koloniniz var bilmiyorum) ayrıca böcek olanlarda olucak(böceklerden üretilen un kurdunun o boyuta ulaşması zaman alıyor). Bir kaçı pupa evresindeyken de ölücek yani yetmeyebilir bence100 adet yeterlimi sizce
20 tane falan koloni var ayrıca mikro un kurdu almayı düşünüyorum daha rahat yerler diye100 adet un kurdunun çoğunu yem olarak vericeksiniz (tabii ki kaç koloniniz var bilmiyorum) ayrıca böcek olanlarda olucak(böceklerden üretilen un kurdunun o boyuta ulaşması zaman alıyor). Bir kaçı pupa evresindeyken de ölücek yani yetmeyebilir bence
Koloni sayınıza da bağlı olarak 250 civarı yeterli olur ama
ayrıca normal un kurdu boylarındaki un kurdular bitince zaten mikrolar o boya gelirler daha rahat olur20 tane falan koloni var ayrıca mikro un kurdu almayı düşünüyorum daha rahat yerler diye