Un kurdu ölüm

Erenc

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba benim un kurtlarımda her gün böyle ölüler oluyor her gün en az 8,9 tane siyah ölü topluyorum kutu hava alıyor, patates ile besliyorum her gün alıyorum patatesi ne yapmam gerek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bugün içinden topladıklarım

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    75.2 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    57.5 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    65.4 KB · Görüntüleme: 35

Almuud

Pupa
Üye
Kullandığınız altlığı yenileyebilirsiniz.

Altlık olarak ne kullanıyorsunuz?

Erenc

Yumurta
Üye
Kullandığınız altlığı yenileyebilirsiniz.

Altlık olarak ne kullanıyorsunuz?
Geçen yeniledim daha, kurt aldığımda gönderilen yataklıklardan var

BerkBey

Larva
Üye
Verdiğin sebzelerin kabuklarını soymuyorsan kabuklarını soyarak koymayı dene.

KaanBalil

Pupa
Üye
Arada ölümler gerçekleşecektir yapıcak birşey yok Ölümlerin az olmasını istiyorsan sık sık sebze ver ama sebzeyi bir günden fazla tutma su ihtiyacını karşılayan madıkları için Ölüyorlar benim de 1000 tane hatta 2000 tane un kurdum vardı bir adet patatesi tatile gittiğim için beş gün beklettim eve döndüğümde 300 400 tane ölmüş un kurdu ayıkladım

Erenc

Yumurta
Üye
Verdiğin sebzelerin kabuklarını soymuyorsan kabuklarını soyarak koymayı dene.
Denerim

Arada ölümler gerçekleşecektir yapıcak birşey yok Ölümlerin az olmasını istiyorsan sık sık sebze ver ama sebzeyi bir günden fazla tutma su ihtiyacını karşılayan madıkları için Ölüyorlar benim de 1000 tane hatta 2000 tane un kurdum vardı bir adet patatesi tatile gittiğim için beş gün beklettim eve döndüğümde 300 400 tane ölmüş un kurdu ayıkladım
Her gün olduğu için garibime gitti çünkü çok un kurdu yok içinde her gün yukarıda olan fotoğrafta ki kadar un kurdu ayıklıyorum her gün patateslerini yeniliyorum

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Öncelikle her gün bu kadar ölüm normal değil ve yaşadıkları alan iyi hava almıyor ölümlerin çoğu içerisinin nemli kalması ve ısınması olabilir o kutu içerisinde biraz kalabalık olarak gördüm daha geniş bir kab alıp yataklığı eleyin ve eledikten sonra kalın olan yataklığı kullanın böylece yataklığınız da iyi havalanır. Ayrıca bu ölümler susuz kalıp birbirine saldırdıkları içinde olabilir ben şahsen patates pek önermiyorum onun yerine uzunlamasına bölünmüş salatalık domates karpuz kabuğu gibi içerisinde su oranı yüksek besinler ile besleyebilirsiniz veya ölümler cımbız ile tutarken fazla bastırdığınız için de olabilir ki sanmıyorum

Erenc

Yumurta
Üye
Öncelikle her gün bu kadar ölüm normal değil ve yaşadıkları alan iyi hava almıyor ölümlerin çoğu içerisinin nemli kalması ve ısınması olabilir o kutu içerisinde biraz kalabalık olarak gördüm daha geniş bir kab alıp yataklığı eleyin ve eledikten sonra kalın olan yataklığı kullanın böylece yataklığınız da iyi havalanır. Ayrıca bu ölümler susuz kalıp birbirine saldırdıkları içinde olabilir ben şahsen patates pek önermiyorum onun yerine uzunlamasına bölünmüş salatalık domates karpuz kabuğu gibi içerisinde su oranı yüksek besinler ile besleyebilirsiniz veya ölümler cımbız ile tutarken fazla bastırdığınız için de olabilir ki sanmıyorum
Teşekkür ederim bir deneyeyim dediklerini