Ankaracanlıyem üzerinden satın almanızı tavsiye ederim un kurtlarını herhangi bir kutuda tutabilirsiniz üstünü kapatmanıza bile gerek yok böcekleri dahil tırmanamayan canlılar oldukları için un kurtları ile birlikte site üzerinden yataklık da almanızı tavsiye ederimİki kraliçem var, besin olarak un kurdu almak istiyorum. Nereden satın alabilirim, güvenilir site önerisi yapar mısınız?
Ve un kurtlarını nasıl muhafaza edebilirim, bu konuda da bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
İyi akşamlar...
İki kraliçem var, besin olarak un kurdu almak istiyorum. Nereden satın alabilirim, güvenilir site önerisi yapar mısınız?
Ve un kurtlarını nasıl muhafaza edebilirim, bu konuda da bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
İyi akşamlar...
Bazen temin etmeniz gerekmez uzun süredir kullanılmayan unlarınızı elemeye kalkarsanız belki bulabilirsinizİki kraliçem var, besin olarak un kurdu almak istiyorum. Nereden satın alabilirim, güvenilir site önerisi yapar mısınız?
İyi akşamlar...
Hocam ankaracanlıyem veya antalyacekirge gibi sitelerden alabilirsin fakat un kurtlarını genellikle minimum 100-200 adet olacak şekilde satıyorlar, daha çok gramaj usulü. Onların da çok olmasa da bir bakımı var. Hiç bakmayınca bir süre sonra toplu ölümler başlıyor bilgin olsun (bir süre beslemezsen yamyamlık başlıyor, yataklığı çok uzun süre temizlemezsen hem çok kötü kokuyor hem de mantar bakteri gibi zararlı organizmalar çoğalabilir gibi) eğer o şekilde çoklu alacaksan bunları araştırmanı öneririm. He 3-5 tane birinden elden alacagım diyorsan problem yok. Bu arada aktif olarak beslediğim un kurdu kolonim var eğer daha detaylı bilgi istersen seve seve paylaşabilirim.İki kraliçem var, besin olarak un kurdu almak istiyorum. Nereden satın alabilirim, güvenilir site önerisi yapar mısınız?
İyi akşamlar...