Un kurdu nasıl verilmeli?

Enes19

Larva
Üye
Un kurtlarının kafalarını kestikten sonra cımbızla tuttuğumda genelde içlerinden siyah bişey çıkıyor sanırım bağırsakları .
Bunun bı artısı yada eksisi var mı? Geçenlerde çıkarmayı unuttum ve hiç dokunmadı messorlarim belki toktular belki bu yüzden ama merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
En çok proteini ve besini kuyruk kısmı barındırır. Ama bağırsaklarını çıkarmayı unuttunuz diye ilgi göstermemeleri gibi bir durum olamaz. İhtiyaçları olsaydı mutlaka tüketirlerdi merak etmeyin.

Black07

Pupa
Üye
Un kurtlarının kafalarını kestikten sonra cımbızla tuttuğumda genelde içlerinden siyah bişey çıkıyor sanırım bağırsakları .
Bunun bı artısı yada eksisi var mı? Geçenlerde çıkarmayı unuttum ve hiç dokunmadı messorlarim belki toktular belki bu yüzden ama merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.
2 messor 2 componotus 1 cataglyphis var hepsine aynı şekilde 2 ye bölüp veriyorum hiç bir temizlik yapmadan. Sonuçta doğada da bu şekilde buluyorlar, henüz beğenmemezlik yapmadılar. Egzotikçitk in de dediği gibi büyük bir ihtimal aç değillerdir.