O zaman yataklık ve patstes ekliyimmi bu kabaMikro un kurtları. Un kurdu böceklerinizde kullanmışsınız zaten, üremişler yani. Umarım o yataklığı çöpe dökmemişsinizdir. Bir sürü un kurdunuz boşa gitmiş olabilir.
Bunları diğer un kurtlarınızın yanına ya da böceklerin olduğu bir yere aktarabilirsiniz direkt. Uğraşmayın ekstra bir kap ile.O zaman yataklık ve patstes ekliyimmi bu kaba
Un kurdum kalmadı maalesef hepsi böcek şu anda onların yanınada eklemek istemiyorum yerler diyeBunları diğer un kurtlarınızın yanına ya da böceklerin olduğu bir yere aktarabilirsiniz direkt. Uğraşmayın ekstra bir kap ile.
Buraya yataklık ekleyin o zaman siz bilirsiniz.Un kurdum kalmadı maalesef hepsi böcek şu anda onların yanınada eklemek istemiyorum yerler diye
Tabii ki ölüyorlar bir süre sonra. Ömürlerine dikkat etmedim hiç, ama yeteri kadar kurt verirler size.Bu böceklerin ömrü vsrmı kendileri ölüyolarmı yada sürekli yumurtluyolsrmı hiç bir bilgi bulamadım
Soğuğa almak gelişimlerini yavaşlatırUn kurtlarını büyümesini yavaslaticak bir işlem var mı?
Buz dolabının altına almak sıkıntı etmez ozamanSoğuğa almak gelişimlerini yavaşlatır
Valla ben 3 5 tsne un kurdum kalınca atıyorum dolaba mis gibi pupaya geçmiyorlsr karıncalarınızı beslemeden önce çıksrtın dolaptan besleme yspın kurtlara sonra hayvanınızı besleyinBuz dolabının altına almak sıkıntı etmez ozaman
Evet,atılabilirBuz dolabının altına almak sıkıntı etmez ozaman
Bu böceklerin ömrü vsrmı kendileri ölüyolarmı yada sürekli yumurtluyolsrmı hiç bir bilgi bulamadım
-Yumurtadan yeni çıkmış larva 20 civarı kabuk değiştirir ve son kabuğunu 3 ay civarı bir süre sonunda değiştirerek larva evresini tamamlar.Bu böceklerin ömrü vsrmı kendileri ölüyolarmı yada sürekli yumurtluyolsrmı hiç bir bilgi bulamadım
Gerçekten çok bilgilendirici teşekkürler.-Yumurtadan yeni çıkmış larva 20 civarı kabuk değiştirir ve son kabuğunu 3 ay civarı bir süre sonunda değiştirerek larva evresini tamamlar.
-Larva evresinden sonra pupa evresi gelir. Dönüşüm tamamlandıktan sonra 15-20 gün arası bir süre sonunda pupalar böceğe dönüşür.
-Döngünün son evresi böcektir. Pupadan çıktıktan 10-15 gün sonra yumurtlamaya başlarlar ve yaşam süreleri olan 3-3.5 ay yumurtlamaya devam ederler.
-Yumurtalar 5-20 gün arasında açılır ve minik larvalar oluşur.
Umarım katkısı olmuştur.
Çok teşekkür ederim...-Yumurtadan yeni çıkmış larva 20 civarı kabuk değiştirir ve son kabuğunu 3 ay civarı bir süre sonunda değiştirerek larva evresini tamamlar.
-Larva evresinden sonra pupa evresi gelir. Dönüşüm tamamlandıktan sonra 15-20 gün arası bir süre sonunda pupalar böceğe dönüşür.
-Döngünün son evresi böcektir. Pupadan çıktıktan 10-15 gün sonra yumurtlamaya başlarlar ve yaşam süreleri olan 3-3.5 ay yumurtlamaya devam ederler.
-Yumurtalar 5-20 gün arasında açılır ve minik larvalar oluşur.
Umarım katkısı olmuştur.