Un kurdu ile ilgili bir soru

Erendemirel654

Yumurta
Üye
Beyler ben önceki yaz un kurdu aldım bide 2 kg yataklık aldım un kurtlarını bir süre sonra besle yemicem için un kurdu yataklıklarını arkadaşıma verdim ve şuan yataklıkta güve dolu beyaz kurtlar böyle ve un kurdu kabında da oluşmuştu benim sorum ise un kurtlarını ve yataklıklarını nasıl bir ortamda saklamalıyım nelere dikkat etmeliyim

EmirGulmen

Yumurta
Üye
Beyler ben önceki yaz un kurdu aldım bide 2 kg yataklık aldım un kurtlarını bir süre sonra besle yemicem için un kurdu yataklıklarını arkadaşıma verdim ve şuan yataklıkta güve dolu beyaz kurtlar böyle ve un kurdu kabında da oluşmuştu benim sorum ise un kurtlarını ve yataklıklarını nasıl bir ortamda saklamalıyım nelere dikkat etmeliyim
neme dikkat et çok fazla olmasın mümkün ise yataklığı 1-2 ayda bir değiştir

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yataklığı hava almayacak şekilde sakla. Birkaç kat poşete geçirebilirsin mesela. Bir de yapabiliyorsan yataklığı buz dolabında, hatta dondurucuda sakla. Güvelenmiş yataklığı da atmanı öneririm, o güveler çok büyük bir problem, haberin olsun.

scragga

Yumurta
Üye
Güvelendi ise at başına bela olurlar. Soğuk bir yerde hava almayacak şekilde saklıyorum. 1 yıldır duran var. Mesajı görünce hatta bi kontrol ettim sorun yok.