Bir yerde görmüştüm talaş kullanıyorlardı.Daha dün un kurdu siparişi verdim. Beyaz un kullanılmadığını biliyorum. Galeta unu şuan elimde olan. Galeta unu dışında başka hangi unları veya malzemeleri kullanabilirim?
talaşın olcağını sanmıyorum. Un kurdunun ana besini zaten unBir yerde görmüştüm talaş kullanıyorlardı.
İnce kepek unu bulabilirsen gayet uygundur.Daha dün un kurdu siparişi verdim. Beyaz un kullanılmadığını biliyorum. Galeta unu şuan elimde olan. Galeta unu dışında başka hangi unları veya malzemeleri kullanabilirim?
Kaba kepek veya yulaf ezmesi tavsiye ederim.Daha dün un kurdu siparişi verdim. Beyaz un kullanılmadığını biliyorum. Galeta unu şuan elimde olan. Galeta unu dışında başka hangi unları veya malzemeleri kullanabilirim?
Talaş, nemi tutması ve yataklığı havalandırması için konuluyor.talaşın olcağını sanmıyorum. Un kurdunun ana besini zaten un
Evet talaş kullanılıyor ama çok fazla konmaması gerek aksi takdirde çok ne yaptığı için un kurtlarına sıkıntı çıkartabilir.Bir yerde görmüştüm talaş kullanıyorlardı.