Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sanırım canlı yemcide çalışmıştınız değil mi?Gübren koyu renkli ise 1 yemek kaşığına 1 L su ile sıvı gübre yapabilirsiniz
Eğer gübreniz açık renkli ise 2 yemek kaşığı 1L su ile kullanabilirsiniz
Dubialar hakkında da birkaç sorum vardı. Sizi bulmuşken bu başlık altından sorayımEvet bir süre çalıştım güzel deneyimler elde ettim az sonra 2 gübreninde renk farkının fotoğraflarını çekip atarım size 🙏🖐
Elimde fazlaca un kurdu var değerlendirmek için yapıyorum zaten. Sakallı ejdere çok vermek istemiyorum, karınca kolonileri de yeni zaten ne kadar yiyebilirlerDubialar doğurarak çoğalırlar un kurdu vermenize hiç gerek tavuk yumurtlama yemleri oluyor ya toz gibi olanlar palet olmayanlar yani , onlar bütün besin değerlerini rahatlıkla karşılar
Ben kedi maması veriyordum protein için, söylediğinizi de deneyeceğim. Sizin kullandığınız tavuk yeminin markası ne?Kesinlikle evet antalya çekirgenin yataklığında bol miktarda bulunuyor onun yataklığını direk hamam böceği yemi olarak ta kullanabilirsiniz ( ben öyle yapıyorum )
Ben kedi maması veriyordum protein için, söylediğinizi de deneyeceğim. Sizin kullandığınız tavuk yeminin markası ne?
Un kurdunun yüksek protein oranına sahip olabileceğini düşünmezdimTavsiye
Ekli dosyayı görüntüle 10127
Ekli dosyayı görüntüle 10128
Selemi abiden aldığım yataklığı eledim kalın ve ince olarak iki guruba ayırdım kalın olanları un kurtlarında kullanıyorum çünkü altta kalan gübreleri eleyince kolaylıkla ayırabiliyorum ve ince kalanlarıda genelde mikrolar için ve hamam boceklerine yem olarak kullanıyorum
Dikkat et büyük ihtimal aldığın yataklıkta güve yumurtası çıkar fırınlayıp steril hake getirmeyi unutma
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kedi mamasından uzak durmalısın yüksek protein oranı olduğundan beslediğin hayvanlara zararı dokunur nedenini anlatırım sonradan biraz biyolejiye girmemiz gedekecek
Kabağı hem beslediğim canlıya hem de canlı yemlere veriyorum. Canlı için veteriner tavsiye etmişti.Ve o yüzden un kurdu vermemelisin bana göre dubia kabında kuru yem kullan ve un kurtlarına sıvı ihtiyacını nasıl karşılıyorsan aynı şekilde bunları da karşılayabilirsin vede kabak gutload için çok iyi bir besin olur