ne kadar sağlıklı olur bilemem kesinlikte tavsiye değil. un kurdu na benzer kurt üretmek isteniyorsa bir köşeye bir miktar çiğ et bırakılıp küflendirilebilinir. en geç 1 hafta içinde içinde onlarca mikro kurt oluşur 2. haftaya yaın un kurdu boyutuna ulaşırlar. elraenn un kurtlarını çiğ patates ile besliyordu, üretim nasıl yapılır bilemem ama çoğaltmak mümkün tabikicanlı yem için un kurdu kullanmak istiyorum fakat internet üzerinden almak istemiyorum. bahçede böcek halinde bulsam plastik kapta çoğaltabilir miyim? eğer öyleyse nasıl yaparım aydınlatır mısınız?
Hiç ama hiç tavsiye etmemiyorum.Mite dı ilaç tı vs çok sıkıntı çıkarır size.Kısacası kaş yapayım derken göz çıkarırsınız.canlı yem için un kurdu kullanmak istiyorum fakat internet üzerinden almak istemiyorum. bahçede böcek halinde bulsam plastik kapta çoğaltabilir miyim? eğer öyleyse nasıl yaparım aydınlatır mısınız?
Kesinlikle olmaz bı kere steril değilDostum kolay çıkartması bir kaba 1 adet marul koy üstüne mısır unu serp çıkarlar 1 2 haftaya
Hiç ama hiç tavsiye etmemiyorum.Mite dı ilaç tı vs çok sıkıntı çıkarır size.Kısacası kaş yapayım derken göz
neden steril olmasın ki? marulu iyice temizledikten sonra?Kesinlikle olmaz bı kere steril değil
mite riski doğurduğu için mi? biraz açabilir misiniz rica etsem?küften var oldukları için
Sizce çıkarmı? Biraz tartışalım. 🙂küften var oldukları için
Sizce çıkarmı? Biraz tartışalım. 🙂
Un kurdu undan çıkmıyor mu? 🤔un kurdu çıkar mı emin değilim ama canlı oluşumu olacağı aşikar
son çare anneme sordum poşedin içine mısır ununu koyup sıcak ve karablık ortamda bırakırsan çıkar dedi deneyelim bakalım. olursa bırakırım bu başlığın altına.Un kurdu undan çıkmıyor mu? 🤔
Evet bir kurt çıkar ancak Tenebrio molitor olacağını sanmıyorum. Başka beyaz bir kurt oluşuyor.son çare anneme sordum poşedin içine mısır ununu koyup sıcak ve karablık ortamda bırakırsan çıkar dedi deneyelim bakalım. olursa bırakırım bu başlığın altına.
peki onlar canlı yem olarak kullanılmaya uygun mudur?Evet bir kurt çıkar ancak Tenebrio molitor olacağını sanmıyorum. Başka beyaz bir kurt oluşuyor.
Ha peki.Evet bir kurt çıkar ancak Tenebrio molitor olacağını sanmıyorum. Başka beyaz bir kurt oluşuyor.