Un kurdunda cinsiyet ayrımı nasıl yapabilirim? Nereden anlayabilirim cinsiyetlerini?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cinsiyet belirlemek kolay değil. Bilgilerin güvenilirliğinden emin olmasam da pupa aşamasında ve çiftleşme esnasında cinsiyet belirleme şansınız var. Eğer makro fotoğraf çekebilirseniz öyle de ayırt edilebiliyormuş sanırım. Cinsiyet belirlemenin pek bir manası da yok. Neden belirlemek istiyorsunuz?Un kurdunda cinsiyet ayrımı nasıl yapabilirim? Nereden anlayabilirim cinsiyetlerini?
Kaç tane dişi kaç tane erkek olucak onun için belirlemek istiyorum. 6 tanr pupa var hepsi erkek çıkarsa ne olucak.Cinsiyet belirlemek kolay değil. Bilgilerin güvenilirliğinden emin olmasam da pupa aşamasında ve çiftleşme esnasında cinsiyet belirleme şansınız var. Eğer makro fotoğraf çekebilirseniz öyle de ayırt edilebiliyormuş sanırım. Cinsiyet belirlemenin pek bir manası da yok. Neden belirlemek istiyorsunuz?
Siz dert etmeyin efendim doğa bu işi gayet iyi hallediyor. Cinsiyet öğrenebilseniz bile elinizden pek bir şey gelmez.Kaç tane dişi kaç tane erkek olucak onun için belirlemek istiyorum. 6 tanr pupa var hepsi erkek çıkarsa ne olucak.
Renkleri bir seçenek erkekler siyah olur dişiler açık kahverengi olur ama bu durum bazen değişebilir, antenleri kalın olanlar erkek olabilir diye okumuştum bir yerden ama bu kaynaksız ayrıca kesin yöntem abdomen altına bakmak.Un kurdunda cinsiyet ayrımı nasıl yapabilirim? Nereden anlayabilirim cinsiyetlerini?
Renklerinin cinsiyet belirttiğinden emin misin?Renkleri bir seçenek erkekler siyah olur dişiler açık kahverengi olur ama bu durum bazen değişebilir, antenleri kalın olanlar erkek olabilir diye okumuştum bir yerden ama bu kaynaksız ayrıca kesin yöntem abdomen altına bakmak.
Dediğim gibi bu durum değişe bilir.Renklerinin cinsiyet belirttiğinden emin misin?