Un kurdu böceği

error

Larva
Üye
1)Un kurtlarımdan biri böcek evresine geçti fakat ben hâlâ onları tek kapta tutuyorum. Ayrı kaba geçireceğim ama şöyle bi sıkıntı var, eğer kapağı açtığımda böcek uçarsa evde kıyamet kopabilir. O yüzden böceği uçurmadan nasıl yakalayacağım?

2)un kurdunun böcek evresinde besleme yapmalı mıyım? Yapacaksam ne vermem gerek?

3) Un kurdu böceği doğa için zararlı mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Pupa
Üye
1)Un kurtlarımdan biri böcek evresine geçti fakat ben hâlâ onları tek kapta tutuyorum. Ayrı kaba geçireceğim ama şöyle bi sıkıntı var, eğer kapağı açtığımda böcek uçarsa evde kıyamet kopabilir. O yüzden böceği uçurmadan nasıl yakalayacağım?

2)un kurdunun böcek evresinde besleme yapmalı mıyım? Yapacaksam ne vermem gerek?

3) Un kurdu böceği doğa için zararlı mı?
Doğa için zararlı değil ve uçamazlar, eğer kabınız yükse ve elinizin ayarına güveniyorsanız öldürmeden cımbızla alabilirsiniz, ayrica böcek efresindeyken de yataklığa ve belemeye ekstra olarak ta yukurta kartonuna ihtiyaç duyarlar.

Buğra_UnLucy

Nanitik
Üye
Uçabilme özellikleri var ama zorda olmazlarsa kullanmıyorlar.
Aç olduklarında uçtukları söyleniyor fakat denk gelmedim. Eğer birini havaya atarsanız yere inmek için uçuyorlar fakat bu da pek kontrollü değil.