Un Biti Çıktı

efecin500

Yumurta
Üye
merhaba arkadaşlar canlı yem almıştım haftalar once sorna gittim degirmendne kaba kepek aldım bugun fark ettimki kucuk canlılar var ve morio kurtlarımla baya benzerlerdi aldıgım yere sorudum bunalr ne acaba yumurtası flanmı kaldı içinde diye bana un biti yada oocularistir dedi ama anlamadım sondakini nyse unbiti cok kucuk tam benim karıncalsr için versem yerlermi sorun olurmu sizce zararrı olurmu canlı yemlere

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
merhaba arkadaşlar canlı yem almıştım haftalar once sorna gittim degirmendne kaba kepek aldım bugun fark ettimki kucuk canlılar var ve morio kurtlarımla baya benzerlerdi aldıgım yere sorudum bunalr ne acaba yumurtası flanmı kaldı içinde diye bana un biti yada oocularistir dedi ama anlamadım sondakini nyse unbiti cok kucuk tam benim karıncalsr için versem yerlermi sorun olurmu sizce zararrı olurmu canlı yemlere
Zararı yok,ikiside aynı yemden beslenmeye devam ediyor ama kalmasınada gerek yok.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

efecin500

Yumurta
Üye
1 damla su kadar faydası olmaz:D
yarın yataklıgı degistirim hava girislerim cok acık nasıl kapatıcagıma dagr hicbi fikrim yok birde morio kurtlarımı yetişkin olarak alsım ama hala kabuk atıyolar ve bulundukları ortam 20 ila 60 nem ama siyahlaşıyolar (bonus: albino morio kurdum var sizce degerlimi)

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
yarın yataklıgı degistirim hava girislerim cok acık nasıl kapatıcagıma dagr hicbi fikrim yok birde morio kurtlarımı yetişkin olarak alsım ama hala kabuk atıyolar ve bulundukları ortam 20 ila 60 nem ama siyahlaşıyolar (bonus: albino morio kurdum var sizce degerlimi)
Yeni deri atmıştır albino değildir 😂 1 2 saate koyulaşır.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
1- çok ince telli sineklik veya tül çekebilirsin.
2- Morio kurtlarınız yetişkin olunca böcek olmuş oluyorlar. Sizinkiler son kabukları vs. atıyordur.
3- Yeni kabuk atanlar öyle oluyor,albino değil onlar

efecin500

Yumurta
Üye
1- çok ince telli sineklik veya tül çekebilirsin.
2- Morio kurtlarınız yetişkin olunca böcek olmuş oluyorlar. Sizinkiler son kabukları vs. atıyordur.
3- Yeni kabuk atanlar öyle oluyor,albino değil onlar
abi ciddiyim aldıgımdna beri aynı