Uhu dediğin japon yapıştırıcısı mı öyleyse cevap:Karınca çiftliğim bile kullanıyor fakat 1-2 gün bekletmekte fayda var koku vs. gitsin diye.Sürerek kullandığımız uğu zararlı mı ? Su bu zararlı etkiyi çözer mi?
Galiba şu çocukların kullandığı silindir yapıştırıcıdan bahsediyorsunuz. Ve kabını kullanacaksınız galiba. Zararlıdır ama du ile geçer mi bilmemSürerek kullandığımız uğu zararlı mı ? Su bu zararlı etkiyi çözer mi?
O uhu kağıdı bile zor yapıştırır, cam falan yapıştıracaksa onunla olmaz. Bence Japon yapıştırıcısı gibi bir şeyden bahsediyor.Galiba şu çocukların kullandığı silindir yapıştırıcıdan bahsediyorsunuz. Ve kabını kullanacaksınız galiba. Zararlıdır ama du ile geçer mi bilmem
Yapıştıracağı için demedim zaten silindir kabını kullanacak diye düşündüm. Çünkü su ile geçer mi demiş. Yıkayıp kabını kullanır diye düşündüm ama bilemiyorumO uhu kağıdı bile zor yapıştırır, cam falan yapıştıracaksa onunla olmaz. Bence Japon yapıştırıcısı gibi bir şeyden bahsediyor.
aşırı derecede zararlı olacağını düşünmüyorum fakat dediğim gibi en sağlıklısı akvaryum silikonuPeki akvaryum slikonu yerine sıcak slikon kullansak olur mu?