benim de bir kraliçemi kış uykusuna yatırmam gerekebilir ondan soruyorum, buzdoloabı biraz fazla soğuk olmaz mı? bizimki +4 derecebişrşey olacağını sanmıyorum ama balkon yerine buzdolabı daha iyi olacaktır balkonun derecesi hep değişebilir
2-6 derece arası yeterli
Sonbaharda buldum tek kraliçe işçisi yokYada işçi sayın azsa ve kısa süredir besliyorsan kış uykusuna yatırmaya bilirsin
kraliçemin hiç işçisi olmamasına rağmen buzdolabına atabilir miyim yani2-6 derece arası yeterli
Evet atabilirsiniz ama buzluğa değil normal dolap kısmına. Genellikle 4-6 derece arasında olurlar.kraliçemin hiç işçisi olmamasına rağmen buzdolabına atabilir miyim yani
+4 derece idealbenim de bir kraliçemi kış uykusuna yatırmam gerekebilir ondan soruyorum, buzdoloabı biraz fazla soğuk olmaz mı? bizimki +4 derece
Evet raflardan alt taraf ısının daha fazla olduğu kısımbuzdolabının en alt rafı en sıcak raftı sanırım @Ares söylemişti bir konuda
Ares, bu işçi sayısı azsa kış uykusuna yatırmama mevzusuna ne diyorsun?Evet raflardan alt taraf ısının daha fazla olduğu kısım
Bir şey demiyorum kendi kararı yatırmayan kişinin. Bende eğer işçi sayısı azsa uykunun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Yapılabilir bir şey yaniAres, bu işçi sayısı azsa kış uykusuna yatırmama mevzusuna ne diyorsun?