Crematogasterler solenopsisler başlar diye biliyorumAğustosta hangi türler uçuş yapacak? Şuan hangi türler uçuş yapıyor?
Akdeniz bölgesinde
Solenopsisleri hangi saatlerde nerelerde nasıl bulabilirimCrematogasterler solenopsisler başlar diye biliyorum
Belirli bir saati yok. Yağmur sonrası çık illa bulursun Mersinde haftaya yağmur var neler gelcek bakalımSolenopsisleri hangi saatlerde nerelerde nasıl bulabilirim
Havalar çok sıcak burda Eylülde anca yağmur yağar diye düşünüyorum.Belirli bir saati yok. Yağmur sonrası çık illa bulursun Mersinde haftaya yağmur var neler gelcek bakalım![]()
Gece sokak lambası ışığına geliyorlar mı solenopsislerBelirli bir saati yok. Yağmur sonrası çık illa bulursun Mersinde haftaya yağmur var neler gelcek bakalım![]()
Ben zamanında öğlen 3-4 gibi çok sıcak ve nemli olan Bi günde ekmek almaya giderken bulmuştum birazcık şans işi dSolenopsisleri hangi saatlerde nerelerde nasıl bulabilirim
hiç belli olmaz ben evimin bahçesinde (1 metreye 3 metre bahçem) her hafta buldum toplam 5-6 tane kraliçe hatta biri multi ve işçiler çıktı neyse sabah bulursun öğlen akşam dedikleri gibi yağmur sonrası genelde daha çok denk gelir nemli ortam oluşuyor çünküSolenopsisleri hangi saatlerde nerelerde nasıl bulabilirim
geçen 2 tanr solenopsis kraliçesi gördüm. yoldaki kaldırımlarda veya yol kenarlarında ara kesin bulursun. veya apartmanda isen evin önündeki tuğla kaplı alanlarda illa oluyor, tabii eğer yakında yuva varsa. onun dışında çimlik,çimenlik ve boş arazilerde çok oluyor. o arazilerinde asfalt kısımlarını ararsan bulabilirsin. genelde sabahları kraliçe çok oluyor 9-12 arası.Solenopsisleri hangi saatlerde nerelerde nasıl bulabilirim