Bu aylarda köydeyim uçuş olur mu ? Daha dün gece yağmur yağdı öğlen biraz gezdim ama bulamadım .
Messor uçuşları devam ediyorBu aylarda köydeyim uçuş olur mu ? Daha dün gece yağmur yağdı öğlen biraz gezdim ama bulamadım .
Köyde nasıl yerlere bakmam gerekiyor ? Ve hava biraz esiyor buralarda baya yuva var ama şimdiye kadar uçuş gözlemedimMessor uçuşları devam ediyor
Kumluk alanlara bakım rahat görebileceğiniz yerlere göz ununde olsun daha sonra yuvaların ağzını her gün konrtrol edin diyelim ki yuvanın ağzında birsürü kanatlı var almayın uçuşa hazırlık yapıyorlar sonraki gün gene gidin aynı yuvaya yoklarsa etrafı dolaşın gezin bakın şansınızaKöyde nasıl yerlere bakmam gerekiyor ?
Bu gün çok sayıda messor yuvası gördüm vede köyde olduğu için her yer büyük yuvalarla dolu ama dediğim gibi hareketlilik görmedimKumluk alanlara bakım rahat görebileceğiniz yerlere göz ununde olsun daha sonra yuvaların ağzını her gün konrtrol edin diyelim ki yuvanın ağzında birsürü kanatlı var almayın uçuşa hazırlık yapıyorlar sonraki gün gene gidin aynı yuvaya yoklarsa etrafı dolaşın gezin bakın şansınıza
Ya çoktan uçtular yada daha yapmadilarBu gün çok sayıda messor yuvası gördüm vede köyde olduğu için her yer büyük yuvalarla dolu ama dediğim gibi hareketlilik görmedim