Uçuş

Yunusunnn

Yumurta
Üye
Yağmur yağarken karınca uçuşu olur mu?
Bu havada uçuş olur mu? (Biliyorum kraliçe bulamak şans işi fakat yinede sormak istedim)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-15-08-42-51-344_au.com.bitbot.nuptialflight.jpg
    Screenshot_2022-08-15-08-42-51-344_au.com.bitbot.nuptialflight.jpg
    26.9 KB · Görüntüleme: 22

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Bu havada uçuş olur mu? (Biliyorum kraliçe bulamak şans işi fakat yinede sormak istedim)
yağmur esnasında değil yağmurdan sonra uçuş olabiliyor. nem yüksek olduğu için prensesler ve prensler uçnayı tercih ediyor. fakat bu rüzgâra ve sıcaklığa da bağlı rüzgâr az ise uçuş muhtemel olabiliyor. yağmurdan sonra birden fazla koloninin yakınlarına bakabilirsin.

Yunusunnn

Yumurta
Üye
yağmur esnasında değil yağmurdan sonra uçuş olabiliyor. nem yüksek olduğu için prensesler ve prensler uçnayı tercih ediyor. fakat bu rüzgâra ve sıcaklığa da bağlı rüzgâr az ise uçuş muhtemel olabiliyor. yağmurdan sonra birden fazla koloninin yakınlarına bakabilirsin.
Yaklaşık 30 dk boyunca yakındaki büyük kolonileri kontrol ettim fakat bir uçuş belirtisi yoktu akşam yine kontrol edeceğim

phawula

Minör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Yaklaşık 30 dk boyunca yakındaki büyük kolonileri kontrol ettim fakat bir uçuş belirtisi yoktu akşam yine kontrol edeceğim
Akşam yerine sabah 7 gibi falan çık bulma şansın daha çok olur. Ben işe giderken hep üzerime konuyorlar.

RZ4

Yumurta
Üye
Bu uygulamaya güvenmeyin bu arada, olduğum yerde uçuş varken %1 gösteriyodu. Yani uygulamaya göre aramaya çıkmayın.

Vehimi

Yumurta
Üye
Bence en iyisi köy gibi ışığın az olduğu ortamda beklemek. Eğer uçuş olursa gelecekleri yer hemen çayınızı yanı oluyor.