yağmur esnasında değil yağmurdan sonra uçuş olabiliyor. nem yüksek olduğu için prensesler ve prensler uçnayı tercih ediyor. fakat bu rüzgâra ve sıcaklığa da bağlı rüzgâr az ise uçuş muhtemel olabiliyor. yağmurdan sonra birden fazla koloninin yakınlarına bakabilirsin.Yağmur yağarken karınca uçuşu olur mu?
Bu havada uçuş olur mu? (Biliyorum kraliçe bulamak şans işi fakat yinede sormak istedim)
Yaklaşık 30 dk boyunca yakındaki büyük kolonileri kontrol ettim fakat bir uçuş belirtisi yoktu akşam yine kontrol edeceğimyağmur esnasında değil yağmurdan sonra uçuş olabiliyor. nem yüksek olduğu için prensesler ve prensler uçnayı tercih ediyor. fakat bu rüzgâra ve sıcaklığa da bağlı rüzgâr az ise uçuş muhtemel olabiliyor. yağmurdan sonra birden fazla koloninin yakınlarına bakabilirsin.
Akşam yerine sabah 7 gibi falan çık bulma şansın daha çok olur. Ben işe giderken hep üzerime konuyorlar.Yaklaşık 30 dk boyunca yakındaki büyük kolonileri kontrol ettim fakat bir uçuş belirtisi yoktu akşam yine kontrol edeceğim
Bu uygulamaya güvenmeyin bu arada, olduğum yerde uçuş varken %1 gösteriyodu. Yani uygulamaya göre aramaya çıkmayın.Yağmur yağarken karınca uçuşu olur mu?
Bu havada uçuş olur mu? (Biliyorum kraliçe bulamak şans işi fakat yinede sormak istedim)
fazla bilgim yok fakat. yağmurda uçmazlar yağmurdan sonra uçarlarYağmur yağarken karınca uçuşu olur mu?