Başkalarının taktiği varmıdır bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum. Yere bakarak yürümekten başka çare yok. Geçen bunun gibi bir konu daha açılmıştı altına gelen en mantıklı cevap yere bakarak yürü olmuştu. O yüzden Taktik yok sadece yere bakarak yürü ve Patikalarda karınca yuvalarını çoğunluklu olduğu yerlere bak o kadar gerisi şans işiMerhabalar İstanbulda Oturuyorum Gaziosmanpaşa Bölgesinde Uçuş vs. Gören Varmı Genelde Parklara Ve Mezarlıklara Bakıyorum Ya Ben Yanlış Yerde Arıyorum Yada Uçuş Yok Taktik vs. Verir Misiniz .
Sıcak ve rüzgarsız günlerin akşamlarında sokak lambalarının altlarını dolaşabilirsin, eğer balkonunuz varsa balkon lambasını yakıp bekleyebilirsin. Gündüz arayışları için evet yere bakıp yürümekten başka yapılacak şey yok ama akşam bazı şeyler yapılabilir. Genelde akşam olan uçuşlar bu ışıkların etrafında toplanıyor. Yazları benim balkon lambamda yüzlerce prens ve prenses toplanıyor. Balkonda bir günde 5 farklı cinsin onlarca kraliçesini bulduğumu bile hatırlıyorum. Arayışa çıkmama bile gerek kalmıyordu, hepsi ayağıma geliyordu. Deneyebilirsin. Şu zamanlarda bulabileceğini sanmıyorum akşamları. Özellikle yazın bulunur.Merhabalar İstanbulda Oturuyorum Gaziosmanpaşa Bölgesinde Uçuş vs. Gören Varmı Genelde Parklara Ve Mezarlıklara Bakıyorum Ya Ben Yanlış Yerde Arıyorum Yada Uçuş Yok Taktik vs. Verir Misiniz .