Uçmalarını bekliyorum 7-8 kraliçe var gibi şuanlık.Yuvadan 30-35 metre uzakta görürseniz alabilirsiniz.Yuva ağzından ve çok yakınından kesinlikle almayın.
Ne zaman uçucakları belli olmaz.Uçmalarını bekliyorum 7-8 kraliçe var gibi şuanlık.
Anladım teşekkür ederim.Ne zaman uçucakları belli olmaz.
Tamamdır dediğim gibi çok yakına düşerlerse almayın.Tam bu saatler uçma vakti Camponotusların.Büyük ihtimalle 1-2 saate tamamen uçarlar.Uçmalarını bekliyorum 7-8 kraliçe var gibi şuanlık.
Ben teşekkür ederim.Anladım teşekkür ederim.
İçeri girip çıkıyolarsa havanım uçuş için uygun olup olmadığını kontrol ediyolardır daha uçuş başlamamış eğer uygun görürlerse başlayacak.Prens ve prensesler ara ara çıkıp gösteriyor kendilerini ne zaman almalıyım?
Ne yapmalıyım?
Osmaniye merkez arkadaşımın bahçesi.Konum neresi peki?
Bekliyorum uçan olursa düştükleri yere bakmaya çalışacağım.İçeri girip çıkıyolarsa havanım uçuş için uygun olup olmadığını kontrol ediyolardır daha uçuş başlamamış eğer uygun görürlerse başlayacak.
Bu tür genelde gece uçuyor. Akşam bir tur atmanı öneririmPrens ve prensesler ara ara çıkıp gösteriyor kendilerini ne zaman almalıyım?
Ne yapmalıyım?
Anladım teşekkürler.Bu tür genelde gece uçuyor. Akşam bir tur atmanı öneririm
Hava karardıktan sonra ışık altında veya yuva yakınlarında bulma olasılığı fazlaBu tür genelde gece uçuyor. Akşam bir tur atmanı öneririm
Evet böyle rahatça bulabilir. Gece hava serin olana kadarı duvarlara da tırmanıyorlar, duvara bakmasını da öneririmHava karardıktan sonra ışık altında veya yuva yakınlarında bulma olasılığı fazla
Bahçenin ışığını açar dolaşırım biraz. Gelen olursa tüple bekliyor olacağım.Evet böyle rahatça bulabilir. Gece hava serin olana kadarı duvarlara da tırmanıyorlar, duvara bakmasını da öneririm
Bahçede 2 tane daha yuva var. Onların da ağzında bekleyen prens ve prensesler var.Prens ve prensesler ara ara çıkıp gösteriyor kendilerini ne zaman almalıyım?
Ne yapmalıyım?