Uçuş var C.sanctus

scorpion03

Yumurta
Üye
Afyonkarahisar Dinar'da C.sanctus uçuşu başladı. Evimdeki yuva haricinde 3 yuva daha uçuş yaptı, her yer kraliçe. 9 Mayıs, cuma günü, saat 19.20.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kyouraku67

Yumurta
Üye
Umutla peşindeyim Zonguldak'ta daha denk gelemedim. Sanctus koloniside görmedim, benim takip ettiğim campolar hep siyah gövde, gri tüylü kuyruk. Yaprak biti yetiştiriyorlar benim bahçemde ağaçta, campoda bit yetiştirme olduğunu bilmiyordum.

scorpion03

Yumurta
Üye
Her yerde vardı,burada benim evimin içinde de var bir süper koloni. Mutfakta her sene uçuş oluyor. Ben uçuştan önce kaptım birkaç kraliçe, hepsinde yumurta var şu an.

scorpion03

Yumurta
Üye
Forumdan bulmuş ama beslemekte sorun yaşayan biri varsa sahiplenebilir veya c.sanctus kolonisi olan bir yerde yaşayan birinden rica edebilirsin.

scorpion03

Yumurta
Üye
Uşak ta da öyle her yer kraliçe
Bugün motorla eve geliyordum kafama çarptı birkaç tanesi eve bir geldim her yer kıraliçe mutfakta süper yuva var benim 20 yıllık ben kendimi bildim bileli var annem sen doğduğun zamanlardan beri var diyor o koloniye her sene uçuş oluyor.

Umarım bu taraftada vardır. Siyah önceliğim olsada sanctusun abdomenin biraz şeffaf gibi olması da güzel.
Ben boyuyacam işçileri tuğkan abiden gördüm bende deneyecem

Kyouraku67

Yumurta
Üye
Uşak ta da öyle her yer kraliçe
Bulamazsam sizlerden istiyeceğim gibi duruyor. 😂 Forumda bir paylaşım sistemi varmı bilmiyorum olsa güzel olur. Askıda kraliçe gibi birşey fazla bulan modlara söyler bi liste yapılır, ihtiyacı olan da yazar modlar isteyeni inceler, bölgesinde yoksa yada zamanı kaçtı ve bulamadıysa modlarda okeylerse isimler verilir dmden adres paylaşılır. Sadece fikir olsun belki yapılabilir.

Bugün motorla eve geliyordum kafama çarptı birkaç tanesi eve bir geldim her yer kıraliçe mutfakta süper yuva var benim 20 yıllık ben kendimi bildim bileli var annem sen doğduğun zamanlardan beri var diyor o koloniye her sene uçuş oluyor.

Ben boyuyacam işçileri tuğkan abiden gördüm bende deneyecem
Dışarı ya uçuyorlardır umarım, ensest sorun oluyo galiba karıncada. Tercih te etmiyorlar ensesti pek diye okudum hep.

scorpion03

Yumurta
Üye
Bulamazsam sizlerden istiyeceğim gibi duruyor. 😂 Forumda bir paylaşım sistemi varmı bilmiyorum olsa güzel olur. Askıda kraliçe gibi birşey fazla bulan modlara söyler bi liste yapılır, ihtiyacı olan da yazar modlar isteyeni inceler, bölgesinde yoksa yada zamanı kaçtı ve bulamadıysa modlarda okeylerse isimler verilir dmden adres paylaşılır. Sadece fikir olsun belki yapılabilir.

Dışarı ya uçuyorlardır umarım, ensest sorun oluyo galiba karıncada. Tercih te etmiyorlar ensesti pek diye okudum hep.
Valla benim 6 kralicem var ilk üçü yuva uçuş Yapmadan kanatsız dolanıyorlardı bende deneme için aldım hepsi yumurtada şuan. 3 tanede bugün dışardan aldım bakalım görecez sonuç ne olacak.