Sonraki sene uçuş yapabilir ama senede 2 kere uçuş yapabilir mi emin değilim hocam ama bir ilkbahar bir sonbahar da uçan messor gibi cinsler bence yeterince büyük bir koloni ise uçabilir
kraliçe ve prens üretirse neden olmasın ancak deneyımleyen duymadımKonuyla pek alakalı olmasada evde beslediğimiz kolonimiz uçabilirmi?
direkt erkekleri kraliçeleri alabılırsın 🤠Kendi kolonimiz içinde uçuş yapılır ve ürerler ise koloninin hali iyiye gitmiyo diye biliyorum o yüzden en az 2 adet koloni kurmamız lazım değil mi (yanlış biliyor olabilirim ilk kez başlıyorum)
yanı aynı ortamda ıkı kolonı olmaz dedıgınız gıbı (multı degılse)Alsakta bir arada tutunca ürerler diye biliyorum o yüzden bir arada tutmamamız lazım diye söylemiştim
Doğaya salsam yaşarmı örneğin kraliçe ve prens çiftleşti diyelim çiftleşen kraliçeyi salsam yaşarmı yanidirekt erkekleri kraliçeleri alabılırsın 🤠
besın depoladyısa ve döllendiyse yaşar niye yaşamasınD
Doğaya salsam yaşarmı örneğin kraliçe ve prens çiftleşti diyelim çiftleşen kraliçeyi salsam yaşarmı yani
Tamam teşekkür ederim bilgi içinbesın depoladyısa ve döllendiyse yaşar niye yaşamasın