Uçak ile kraliçe

CanlılarEvi

Yumurta
Üye
Merhaba haziranın sonuna doğru uçak ile bi yolculuk yapmam gerek 2 adet Camponotus Sanctus kraliçesi bakıyorum.
Ozamana kadar işçileri tamamen çıkmış olur ama uçakta basınötan dolayı ölürler mi?
İnsan bile deliriyor o basınçta karıncalara ne olur düşünemiyorum bile.

Macir1734

Yumurta
Üye
Bence etkilemez tam bir cevabini bilemiyorum ama sanirsam bi sikinti olmicaktir

Alpcim

Larva
Üye
Merhaba haziranın sonuna doğru uçak ile bi yolculuk yapmam gerek 2 adet Camponotus Sanctus kraliçesi bakıyorum.
Ozamana kadar işçileri tamamen çıkmış olur ama uçakta basınötan dolayı ölürler mi?
Havalimanına girişte x ray cihazları var o cihazların ışınlarından kötü etkileniyorlar diye okumuştum bi konuda. Keyifli hobiler 🐜

Mucitadam

Yumurta
Üye
uçağın içine tırnak makası bile almıyorlar, içeri kraliçe karınca (canlı) sokabilecekmisin 🤔. eğer görevliler alıkoyarlarsa büyük ihtimalle imhaya gidecektir veya salacaklardır. ki xraydan geçiremessin bile hemen görevliler farkederler

CanlılarEvi

Yumurta
Üye
uçağın içine tırnak makası bile almıyorlar, içeri kraliçe karınca (canlı) sokabilecekmisin 🤔. eğer görevliler alıkoyarlarsa büyük ihtimalle imhaya gidecektir veya salacaklardır. ki xraydan geçiremessin bile hemen görevliler farkederler
Sordum ben yüksek şhtimalle izin veriyorlarmış arayıp sormam gerek yinede.