Erzurum-Ağrı arasında 06 Mayıs günü saat 11 sıralarında hava sıcaklığı 14-17 derece arasında hafif yağmur çiselerlerken bulundu.
Teşekkür ederim.Messor cinsi bir kraliçe karınca. Hayırlı olsun.
Erzurum-Ağrı arasında 06 Mayıs günü saat 11 sıralarında hava sıcaklığı 14-17 derece arasında hafif yağmur çiselerlerken bulundu.
Evet messor cinsinde bir kraliçe ekstra olarak kuş yemi ve canlı yemin varsa canlı yem ile besleme yapmanı tavsiye ederim bu üçlüyü sürekli verirsen koloni daha hızlı gelişirMessor cinsi bir kraliçe karınca. Hayırlı olsun.
Şuanda koloni olmadığı için besleme yapılmaz messor (fully cl.) kraliçesi için. Kara sinek verilmez koloniye, ette mite oluşumuna sebebiyet verir çoğunlukla. Un kurdu, Buffalo kurdu, tartara, dubia vs. canlı yemler verilebilirEvet messor cinsinde bir kraliçe ekstra olarak kuş yemi ve canlı yemin varsa canlı yem ile besleme yapmanı tavsiye ederim bu üçlüyü sürekli verirsen koloni daha hızlı gelişir
1 - Canlı yem (Kara sinek un kurtu et)
2 - Kuş yemi / Çekirdek
3 - Şekerli Su
İlerideki zamanlarda demek istemiştim ancak kara sinek verilmediğini bilmiyordum mite konusundada limonla rahatlıkla kurtulunuyor diye biliyorum saol bilgi içinŞuanda koloni olmadığı için besleme yapılmaz messor (fully cl.) kraliçesi için. Kara sinek verilmez koloniye, ette mite oluşumuna sebebiyet verir çoğunlukla. Un kurdu, Buffalo kurdu, tartara, dubia vs. canlı yemler verilebilir
Çekirdek tavsiye etmiyorum tüpün içindeki nem ile yumuşacık oluyor ve ardından bozuluyor karıncalarda çöp olarak dışarı çıkarıyor.Evet messor cinsinde bir kraliçe ekstra olarak kuş yemi ve canlı yemin varsa canlı yem ile besleme yapmanı tavsiye ederim bu üçlüyü sürekli verirsen koloni daha hızlı gelişir
1 - Canlı yem (Kara sinek un kurtu et)
2 - Kuş yemi / Çekirdek
3 - Şekerli Su