Karıncalarda belli sınıflar var. Prens, prenses ve işçi. Prens ve Prenses çiftleşir, çiftleşme sonucunda erkek ölür. Dişi döllenir ve kraliçe olur. Kraliçeyi dölleyen erkek birey kısacası.Prensin ne demek olduğunu anlayabilir misiniz
İnternetten baktım Bence alakası yok. Hasanın dediği gibi formica prensine benzettim.Aphaenogaster erkeği gibi duruyor.
Bence alakası var. Sorun?İnternetten baktım Bence alakası yok. Hasanın dediği gibi formica prensine benzettim.
Bence alakası var. Sorun?
Ozaman boşver kanka yazma ne diyim.Çünkü bu görselden teklememi bekliyorsanız, yanılıyorsunuz.
Sarı renk tonlarında Formica erkekleri var. Fakat türler arasında azınlıklar biraz. Ama var olmadıkları anlamına gelmiyor yine de. Tekrar bakınca Formica erkeği için büyük geldi bana da. Camponotus erkeğidir muhtemelen, zaten bir önemi yok pek. Formica erkekleri:Bende aphaenogaster olmadığını düşünüyorum fakat kayıtlı görsellerde buna benzer bir formica prenside yok. Verilen görseller hep siyah prensler. Camponotus prensi daha muhtemel geldi bana da
Webde antwiki üzeri görsellere bakmıştım ben. İllaki vardır fakat tr türleri listesindeki kayıtlı fotoğraflarda bulamadım ben. Görseller ve ekleme için teşekkürlerSarı renk tonlarında Formica erkekleri var. Fakat türler arasında azınlıklar biraz. Ama var olmadıkları anlamına gelmiyor yine de. Tekrar bakınca Formica erkeği için büyük geldi bana da. Camponotus erkeğidir muhtemelen, zaten bir önemi yok pek. Formica erkekleri:
Ekli dosyayı görüntüle 14988Ekli dosyayı görüntüle 14989
Ekli dosyayı görüntüle 14990