Türünü öğrenebilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anthrax

Yumurta
Üye
Bugün buldum. Messor olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_7410.jpeg
    IMG_7410.jpeg
    29.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7409.jpeg
    IMG_7409.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 17

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Şekerli su sadece enerji verir, yumurta üretecek besini yoksa şekerli su vermek bir işe yaramaz, bunun haricinde enerjisi yerine gelsin diye şekerli su verilebilir tabi ki ama yumurtlamamasından kaynaklı bir besleme yapılacaksa bu canlı yem verilerek yapılmalıdır.
Alla alla bak sen şu işe şekerli suda hicbir besin yok kardeş bir işe yaramaz
Anlatım şekliniz çok yanlış, bu tarz yorumlar yapmayalım lütfen.

rezzan

Pupa
Üye
Şekerli su sadece enerji verir, yumurta üretecek besini yoksa şekerli su vermek bir işe yaramaz, bunun haricinde enerjisi yerine gelsin diye şekerli su verilebilir tabi ki ama yumurtlamamasından kaynaklı bir besleme yapılacaksa bu canlı yem verilerek yapılmalıdır.

Anlatım şekliniz çok yanlış, bu tarz yorumlar yapmayalım lütfen.
Sanki ben bişey bilmiyormuşum gibi anlatıyor şekerli su verilebildigini bende biliyorum zaten.Yumurtlaması için hiçbir işe yaramaz

rezzan

Pupa
Üye
Bak gene silmiş mesajını zaten hep siliyor önce birşeyi biliyormuş gibi yazıyor sonra doğru olmadığını öğrendiğinde bilgisiz görünmemek için siliyor.

Yumurtaları büyütmesi için yazdığınızı neden konu bitince söylüyorsunuz? Burada ben mi suçlu oluyorum?
Herneyse dostum boşver saçma sapan bir tartışma. Bide zaten abdomeni küçük olduğu için mantıken yumurtlayabilmesi için beslenmesi lazım sende bunun çok farkındasında neyse boşver.

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Sanki ben bişey bilmiyormuşum gibi anlatıyor şekerli su verilebildigini bende biliyorum zaten.Yumurtlaması için hiçbir işe yaramaz
Başta kraliçenin yumurtlaması için protein, enerji kazanması için şeker verilmelidir şeklinde bir yorumda bulunsaydınız böyle bir tartışma yaşanmazdı zaten. Forumda bir şey bilmeniz değil doğru şekilde anlatabilmeniz önemli. Daha fazla mesaj yazmayalım konu gereksiz yere üste çıkıyor. 👍

KingCat

Replete
Üye
Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin. Silmemin sebebi orada doğru konuşmadığım içindi ben cevabının arkasındayım.

KingCat

Replete
Üye
Sen insanlara üstten bakmaya devam edebilirsin ama sandığın gibi bilgili falan değilsin.Sanada
Son mesajım olmadı ama özür dilerim. Yalnız ilk siz bana üstten baktınız bir şey bilmiyosun dediniz bende size bildiğimi söyledim. Böylesine düşüncesizce bir şey yazmanızı beklemiyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...